2777
2789
عنوان

داستان بارداری دوم من..

5301 بازدید | 170 پست

دوستان من تقریبا بعد ۱۰ سال بچه دار شدم..و میتونم بگم که معجزه بود..تو بارداری همسرم و من کرونا گرفتیم ..همسرم تا پای مرگ رفت..من استراحت مطلق بودم ولی مجبور بودم ازش مراقبت کنم..اون خوب شد اما من تا ۲ هفته سرفه های شدید داشتم..تا اینکه یه روز ۶ صبح دیدم خیس شدم..رفتیم بیمارستان.. اون زمان شهر ما بیمارستانها همه مخصوص کرونایی ها شده بود و فقط یک بیمارستان مخصوص زنان باردار بود..اگر دوست دارید بقیه شو بگم..فقط خواهش میکنم راهنماییم کنید..

چقدر سخت است زن بودن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 

خب

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.

همیشه دوست داشتم از یکی از اونایی که تو اوج کرونا هم اقدام میکردن برای بارداری سوال کنم که با چه روحیه ای واقعا ؟ با چه فکری تو اون لحظات که آدم فکر میکنه دنیا به آخر میرسه بازم تو فکر زاد و ولد هستین!!!!!!!!!

اینم‌پربازدید میشه درست عین اونیکی تاپیک که توش بودم😁امشب هرتاپیکی میرم لامصب پربازدید میشه

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 

من خیلی آبریزش داشتم ..هفته ی ۳۲ بودم و هیچ امیدی نداشتم..بهم گفتن اگه خودت و بچه هم بمیرین باید طبیعی زایمان کنی..خلاصه سرم و آمپول و اینا زدن خونم انگار میجوشید..خواهرم متخصص زنان بود و تمام مدت کنارم بود..الان امریکاس..ایزی لایف پوشید پام و گفت تکون نخور از جات .تا بتونیم زایمانتو عقب میندازیم

چقدر سخت است زن بودن

یلایک

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 

لایک

دیشب با خدا دعوایم شد ... باهم قهر کردیم فکر کردم دیگر مرا دوست ندارد رفتم گوشه ای نشستم چند قطره اشک ریختم وخوابم برد صبح که بیدار شدم مادرم گفت . نمیدانی از دیشب تا صبح چه بارانی می امد...
همیشه دوست داشتم از یکی از اونایی که تو اوج کرونا هم اقدام میکردن برای بارداری سوال کنم که با چه روح ...

مال بعضیا اتفاقیه مثل من من داشتم درسمو میخوندم امتحان داشتم خونه خودمون آنتن نداد رفتم خونه مادرشوهرم همون موقع مادرشوهرم تخم مرغ زد من انقدر اوق زدم که حد نداره فک کردم سرما خوردم😐مادرشوهرم میگفت بارداری میگفتم نه فک میکردم کرونا گرفتم 🤦‍♀️بعدش تست زدم دیدم مثبته یکی دیگه یکی دیگه اصلا باورم نمیشد رفتم دکتر جواب مثبت درخواست یه آزمایش دیگه دادم بازم مثبت و بازم مثبت ۳ بارم آزمایش رفتم سونو دیگه باور کردم که نی نی هست ۱۳ اسفند۹۹ بود قشنگ یادمه