2777
2789
عنوان

داستان بارداری دوم من..

| مشاهده متن کامل بحث + 5301 بازدید | 170 پست
منم خیلی دوس دارم حامله شم بعضی وقتام توهم بارداری دارم 

انشالله به زودی یه نی نی خوشگل میاد تو دلت

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله ک جواب میگیره عمه ی من بعد ۱۳سال مامان شد فردا ۱۰روزگیه بچشه

انشالله خداحفظش کنه معجزه کوچولو رو کاش برای عمه منم معجزه شه

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 
مال بعضیا اتفاقیه مثل من من داشتم درسمو میخوندم امتحان داشتم خونه خودمون آنتن نداد رفتم خونه مادرشوه ...

اتفاقی واقعا تو کتم نمیره چجور اتفاقی آخه؟ یه رابطه هست که جلوگیری نمیشه و جنین درست میشه...مگه میشه آخه اتفاقی !!!! از طریق گرده افشانی که نبوده بالاخره هر جور بخوای حساب کنی میدونی با بدن خودت چیکار کردی دیگه...

و البته که. خیلییییییا هم اتفاقی نبود و دقیقا تو اوج کرونا دنبال اقدام بودن!!!!!!!! 

عع پس من هرکی و دیدم خصوصی رفت ناراضی بود

چی بگم والا

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.

پس چی شد ادامش

دردام تا صبح فردا ادامه داشت..من اصلا نخوابیده بودم..داشتم میمردم..فقط التماس میکردم که سزارینم کنین و خودم به جهنم فقط این بچه تو بی آبی نمونه..اخه اون شب ضربان قلب بچه ی یک خانومی افت کرد و قطع شد..خواهرم خیلی کمکم کرد..مدام ماساژم میداد و یادم مینداخت که نفس بکشم..اینم بگم که وقتی رسیدم بیمارستان ضربان قلبم ۱۴۰ بود و سریع متخصص قلب پیج کردن و با داروهای قلب ضربان رو آوردن پایین..خیلی قلب درد داشتم..با انقباضاتم احساس میکردم قلبم دیگه نمیزنه..تا ۱۲ ظهر فرداش درد کشیدم..۵ ساعت آخر رو فقط استفراغ میکردم و نمیتونستم حتی نفس بکشم..معدم با هر انقباض میاورد بالا..دیگه حتی نمیتونستم یه قطره آب بخورم..فقط خواهرم لبامو خیس میکرد و من مثل یک آدم نیمه جون بیهوش میلرزیدم..

چقدر سخت است زن بودن
همیشه دوست داشتم از یکی از اونایی که تو اوج کرونا هم اقدام میکردن برای بارداری سوال کنم که با چه روح ...

من خودم انقدحالم بد بود تو تاپیکام هست فک میکردم کروناس اخه تازه اومده بود دکتر رفتم ۳ماهه باردار بودم نمیدونستم 

❤دخترم زندگی منه❤
 اتفاقی واقعا تو کتم نمیره چجور اتفاقی آخه؟ یه رابطه هست که جلوگیری نمیشه و جنین درست میشه...مگ ...

گلم خیلی ها با قرص با کاندوم حتی با آی یو دی هم باردار میشن اگه اینطوری بود که با جلوگیری صد درصد باردار نمیشد طرف هیچکس به فکر سقط نمی افتاد هیچ روش جلوگیری صد در صد نیست من رفته بودم آزمایشگاه زنی که لوله هاشو بسته بود باردار بود زنی که فک میکرد یائسه شده ۴ ماهش بود بعد تکون بچه فهمیده بود 

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 

آخی عزیزم چقدر سخت 🥺🥺🥺

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً

من واقعا ناراحت میشم خانومایی که میان فاز روشنفکری برمیدارن میگن مگه میشه ناخواسته باردار شد

عزیزم هر روش جلوگیری رو شما مطالعه کنید درصد خطا داره ، هیچکدوم صددرصد پیشگیری نداره

پس چیزی هست که میگن پیشگیری صددرصد نداره چه قرص چه کاندوم و،،،

واقعا از ادمای تحصیل کرده متعجبم همچین حرفی رو میزنن

دردام تا صبح فردا ادامه داشت..من اصلا نخوابیده بودم..داشتم میمردم..فقط التماس میکردم که سزارینم کنین ...

خواهرتون نمیشد کاری کنه زودتر فکری به حالتون بکنن؟ چه پرسونل بیفکری داشتن اونجا