2777
2789
عنوان

داستان بارداری دوم من..

| مشاهده متن کامل بحث + 5301 بازدید | 170 پست

خب

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اما آبریزشم خیلی شدید بود و ضربان قلب بچه افت میکرد..از ساعت ۱۱ ظهر درد زایمانم شروع شد و به خودم میپیچیدم..مدام خواهرم بهم میگفت آب بخور تا بچه تو بی آبی نمونه..خلاصه نگم از آزار اذیت دکترهایی که شیفت شب بودن و خوابشون میومد و چقدر برخوردشون بد بود..اون شب یک خانوم باردار تصادفی اتاق بغل من بود..تموم تنش خونی بود و تا صبح جیغ کشید اما همه ی پرستارا و دکترا که رد میشدن میگفتن زنیکه حتما معتاده روانی و فرستادنش یه بخش دیگه تا صدای زجه هاشو نشنون..من با دیدن این صحنه ها بیشتر خودمو میباختم..با صدای گریه ی بچه ها.. با دیدن خانومایی که ۹ ماه باروار بودن و تو سالن راه میرفتن تا درداشون شروع بشه گریه میکردم..همش میگفتم چرا من؟یعنی میشه من بچه مو سالم بغل بگیرم؟

چقدر سخت است زن بودن
لطفا پربازدید شد دعا کنین دخترم سالم بغل کنم

صدیقه و راضیه یکیش عممه یکیش دخترعموم خیلی وقته منتظرن میشه براشون سوره مومنون بخونی مخصوصا صدیقه ۱۴ ساله

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 
اما آبریزشم خیلی شدید بود و ضربان قلب بچه افت میکرد..از ساعت ۱۱ ظهر درد زایمانم شروع شد و به خودم می ...

بیمارستان خصوصی بودی؟معمولا بیمارستان های خصوصی بدتر رفتار میکنن واسه زایمان😑

۱۴سالشه بارداره؟

۱۴ ساله منتظره 😐

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 
بیمارستان خصوصی بودی؟معمولا بیمارستان های خصوصی بدتر رفتار میکنن واسه زایمان😑

نه من خصوصی بودم خیلی عالی بودن

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.