2777
2789

من وقتی نوار بهداشتی استفاده میکردم خیلی اذییت میشدم ینی میشستم گریه میکردم تا اینکه ماه پیش کاپ قاعدگی گرفتم ولی وقتی استفاده کردم روز اول نشتی میداد روز دوم اوردمش جلو تر دیگه نشتی نداد وای نمیتونستم بشینم یا درمیومد خلاصه یه دوره استفاده کردم الان واسه چند روز دیگه نگرانم که قراره پریود بشم خیلی دوسدارم استفاده کنم ینی هنوز طرز استفادشو یاد نگرفتم؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدلای مختلف تا کردنشم امتحان کردم 

قشنگ مطمعن بودم که کامل باز شده 

وای وقتی خیلی میره عقب نشتی میده 

یا باید فقط دستت بهش باشه که نره عقب همش جلو بمونه که اونم سخته نشستن 

من استفاده میکردم وقتی گذاشتی تو دورشو دست بزن ببین قشنگ باز شده یا نه

ماه های اول عادیه ممکنه بلد نباشی هنوز

من که خیلییی راضی بودم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

مدلای مختلف تا کردنشم امتحان کردم  قشنگ مطمعن بودم که کامل باز شده  وای وقتی خیلی میره ع ...

اگه درست بزاری سرجاش کیپ میشه نه بالا میره نه پایین بهتره جای درستشو پیدا کنی تو گوگل فیلم هارو ببین یادمیگیری

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍