2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگ نام کاربریش یاموضوع تاپیک اش یادت باشه میتونیم کمکت کنیم

سلام. موضوعش انقد زیاد بود شبیهش ک خودم نتونستم... یک خانم فکر کنم27ساله یکبار تو عقد طلاق گرفته بود.. بلافاصله با دستیار دندونپزشک ازدواج کرده بود ک بعد سه سال قصد جدایی داشت بنظرم

با تعداد پست نمیشه  اگه موضوع تبادل نظرش یادته سرچ کن یا اسمشو

موضوعش صدتا شبیه همه.. خاهرشوهر و مادرشوهرش اذیتش میکردن..داستان عجیبی دلشت.. با دستایار دندون پزشک ازدواج کرد برای دومین بار

سلام. موضوعش انقد زیاد بود شبیهش ک خودم نتونستم... یک خانم فکر کنم27ساله یکبار تو عقد طلاق گرف ...

سلام عزیزدلم خخخ میخای چیکار این که کوه مشکلات بوده

وزن اولیه ۷۵ وزن فعلی ۶۷  قد ۱۷۰ 💜درمن چه میگذرد وقتی جهان درگذراست ✌💜
سلام عزیزدلم خخخ میخای چیکار این که کوه مشکلات بوده

اصلا باورکردنی نبود مشکلاتش..حالا مثل خوره افتاده ب جونم.. خابم نمیبره.. مثل داستانیه ک انتهاشو ندونی.. خاستم مشاوره هم بدم بهش

اصلا باورکردنی نبود مشکلاتش..حالا مثل خوره افتاده ب جونم.. خابم نمیبره.. مثل داستانیه ک انتهاش ...

ولش کن فدات شم درگیر نکن خودتو مسائل اینجاروهم همدو جدی نگیر تاپیکای انرژی منفی ام نرو بعد یه مدت خودت سنگینی شوحس میکنی وحالت بد میشه ازمن گفتن بود 😘💜

وزن اولیه ۷۵ وزن فعلی ۶۷  قد ۱۷۰ 💜درمن چه میگذرد وقتی جهان درگذراست ✌💜
ولش کن فدات شم درگیر نکن خودتو مسائل اینجاروهم همدو جدی نگیر تاپیکای انرژی منفی ام نرو بعد یه مدت خو ...

بهرحال تاثیرشو گذاشته.. الان سنگینم واقعا.. ولی در واقعی بودنش شکی نبود