2777
2789

پسرم کلی روغن فیروز ریخته رو لباساش و روی روتختی تختمون🥺🥺😖پاک میشه یا نه؟

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیف قرمز اسپریی بزن بنداز تو ماشین با پودر آنزیم

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
سیف قرمز اسپریی بزن بنداز تو ماشین با پودر آنزیم

توروخدا پاک میشه یعنی؟؟ اتفاقا سیف قرمز هم دارم خدا کنه پاک بشه

توروخدا پاک میشه یعنی؟؟ اتفاقا سیف قرمز هم دارم خدا کنه پاک بشه

روغن خورشت که اینجوری رفت

روغن بچه رو نمیدونم

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
روغن رو تخت چیکارمیکرد😂😂

امان از بچه شیطون اماااااان. تخت خودش کنار تخت ما هست از تو کشو تختش برداشته، درشو باز کرده گند کاری کرده😤😤😤😤کفشا رو میزاره تو کابینت، پیازا رو برمیداره میریزه تو اتاق، شیشه نوشابه انداخته بود تو لباسشویی، لباسشویی روشن کردم یه صدایی وحشتناکی میداد گفتم خراب شد لباسشوییم🥺 دیروزم یه کنسرو نخود از تو کیف لباسش پیدا کردم😐😐

امان از بچه شیطون اماااااان. تخت خودش کنار تخت ما هست از تو کشو تختش برداشته، درشو باز کرده گند کاری ...

😂😂یا خدا

وایییییی خداااا😉😂😂😂😂خدانگهش داره وایت عزیزمممم

مرسی عزیزم. خدا بهم صبر و تحمل بده فقط🤪🤪😀