2777
2789
عنوان

تو روخداا ی دعایی بلد نیستین بخونم شوهرم کوتاه بیاد.😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3215 بازدید | 177 پست

چرا انقد فکر کردم اویزونی؟؟؟

اولا باید کارت رو شرط ضمن عقد میکردی اگه دوست داشتی بری سر کار چون شوهرت می‌تونه نزاره بزی 

ثانیا حالا که تو کوتاه اومدی اون کلی شرط بیخود گذاشته که مهرتو ببخش و اینا بگو من زندگیمو دوس دارم اگه میخوای منو بیا ببرم با عروسی اگه نه برو دادخواست طلاق بده خودت به هیچ وجه برای طلاق اقدام نکن جهازتم که آوردی از این مرد مرد زندگی در نمیاد مگر اینکه سفت پای حرف هات بمونی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خیلی خیلی کم عقلی که اصرار داری این رابطه رو ادامه بدی

من ریخته ام‌ در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن درمن و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و‌حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤️❤️
نمیدونم بخدا. میگم مگ من چیکا کردم.میگ چنبار گفتم کارتو ول کن بیا پیش شوهرت.اخه شهرامون دوره منم ول ...

خودتم مقصری مگه بچه بازیا همش قبل عروسیا کنسل کردی ؟اززمان خواستگاری مگه محل زندگیه همو یا شغلتو درموردش صحبت نکردین؟ زندگیوبچه بازی گرفتین

رفتارش وقتی پیششم خیلی عالیه. الان لج کرده.میدونم خانوادشم دخیلن  اخه دوماه قبل عروسی گفتم کا ...

عزیز دلم من 19 سالمه و نمیتونم دقیق راهنماییت کنم

ولی تو را خدا تحت هیچ شرایطی مهرتو نبخش پشیمون میشی

احتمالا باهاش رابطه جنسی داشتی اینقدر وابسته شدی البته همسرته به هیچکس مربوط نیست اما چشم و گوشت بست ...

همه اینارو میدونم ک تا الان مقاومت داشتم سرشغلم.

ولی خودش چنبار گفته نیاز ب کارت ندارم.فقط کنارم باش.

۳ساله عقدیم همش دورم ازش هی عروسی عقب میندازم.

نمیتونم بدشو بگم وقتب کنارشم رفتارش واقعا از نظرم خوبه.

دور میشیم همش بهونه گیر میشه.بحثمون میشه

الانم ک کوتاه نمیاد

پزشک دهکده ام😇

دوستم ۲۷ سالشه پنج سال پیش مهریشو که ۲۵۰ سکه بود بخشید یه بچه سه ساله هم داره فهمیده شوهرش از یه زن دیگه یه بچه شش ساله داره تازه اون زن عقدی هم نبوده صیغه بوده الان هم بارداره دوباره شوهرش گفته طلاقت میدم بچه رو هم بزار برو به همین راحتی الان روند طلاق رو دارن طی میکنن بدون هیچ مهریه ای