2777
2789
عنوان

تو روخداا ی دعایی بلد نیستین بخونم شوهرم کوتاه بیاد.😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3213 بازدید | 177 پست
ولش کن باباخواستم بگم عقدین مهرتوبزاراجراتاحالش بیادسرجاش ولی ولش کن اگه اونم انقدتورودوست داشته باش ...

خیلی لجبازه همیشه من میزم طرفش.

جهازمم بابام اورد از خونش.

تو رووخداا چ دعایی بکنم راضی بشه.

اشتباه کردم بخاطر کار زندگیمو بهم زدم

پزشک دهکده ام😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا نمیدونم بجز آیه الکرسی هیچی بلد نیستم چون خودم هرمشکلی دارم فقط همینو میخونم  فقط یه موقع ...

😭😭من قصدم زندگیه.خانوادمم دیگ بدشون اومده ازش.اخه بهم اس داد بیا جهازتو ببر.بابام رفت اورد.

هرچی میگم کوتاه بیا کارمو ول میکنم لج کرده میگ همین شرطام نمیخای طلاق

پزشک دهکده ام😇

زندگیم خراب شد.مرد خوبیه خیلی ارومه  ولی لج کنه خیلی بدلجه  میدونم قانع نمیشه. توروخداا ...

خوب شما که فقط حرف خودتو میزنی  پس کارتو ول کن با همین ازدواج کن هرچی گفت بگو چشم درست میشه انشالله خیره

خوب شما که فقط حرف خودتو میزنی  پس کارتو ول کن با همین ازدواج کن هرچی گفت بگو چشم درست میشه انش ...

خیلی مقاومت کردم ولی راضی نشده برا کارم.

زندگیمو از کارم بیشتر میخام خدایااا خودت نجات بده زندگیمو😔

پزشک دهکده ام😇

خودتو گول نزن 

مرد خوب به این نمیگن 

دیده واسه کار گفتی باشه تنور داغه خواسته مهریه و جشن رو هم دو در کن....

ضعفتم طلاقه ازش استفاده می‌کنه..

بهش بگو شروطت منطقی نیست برای طلاق توافقی اقدام کردی اطلاع بده.

همین دیگه هم جوابش نده تا به غلط کردن بیفته

خودتو گول نزن  مرد خوب به این نمیگن  دیده واسه کار گفتی باشه تنور داغه خواسته مهریه و جش ...

نمیوفته ب غلط کردن.

میگ تفاهم نداریم جدا بشیم .ولی تو قلبم دوست دارم.

میگ زن خوبی هستی ولی برا کسی ک شهر خودت باشع.

اخه راهمون دوره.

اره شرطاش خیلی بده.

حالا من ی بحثی کزدم نباید حقم این باشع

پزشک دهکده ام😇

😭😭من قصدم زندگیه.خانوادمم دیگ بدشون اومده ازش.اخه بهم اس داد بیا جهازتو ببر.بابام رفت اورد. هرچی ...

بهش بگو به سلامت 

من بودم میگفتم مگه دختر بی کس و کار و بی صاحاب گیر آوردی که همین اول میگی مهرتو ببخش داره از این موقعیت سواستفاده میکنه میخواد مجبورت کنه مهرتو ببخشی تا بهت تو زندگی تا میتونه ظلم کنه 

[QUOTE=223498425]خیلی مقاومت کردم ولی راضی نشده برا کارم. زندگیمو از کارم بیشتر میخام خدایااا خودت ن ...

چرا ینی زندگیم مهم نیس؟؟؟

یاد رفتاراش با خاطراتمون میوفتم دیوونه میشم

پزشک دهکده ام😇

نمیوفته ب غلط کردن. میگ تفاهم نداریم جدا بشیم .ولی تو قلبم دوست دارم. میگ زن خوبی هستی ولی برا کسی ...

اتفاقا اگه دوست داشته باشه میوفته..ولی می‌دونه تو وابسته ای تو از طلاق میترسی...

اصلا شروط دیگش رو قبول نکن بگو من زیر بته عمل نیومدم که خودسر تصمیم بگیرم..خانوادم موافق شروطت نیستن...و عقل خودم هم قبول نمیکنه..اگر مشتاق طلاقی منم حرفی ندارم .

بهش بگو به سلامت  من بودم میگفتم مگه دختر بی کس و کار و بی صاحاب گیر آوردی که همین اول میگی مه ...

من ب اینم راضی شدم حتی گفتم عروسی هم نمیخام.ولی دیگ جهازنمیارم.گفت نیار.

گفتم پس بیا با خانوادم صحبت کن دلشون رو ب دست بیار.میگ من اینکارو نمیکنم.خودت پاشو بیا سر خونت

پزشک دهکده ام😇