2777
2789
عنوان

زنایی که ادعای حقوق زنان دارن

218 بازدید | 34 پست

زنایی که ادعای حقوق زنان دارن چرا منتظرن باباشون خواستگارو تایید کنه اولین قدم اینه خودت تایید کنی طرف دستش به دهنش میرسع برو باهاش نه پشت باباهاتون وایسیدو ادعای حقوق زنان بکنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ادعا ندارم اما دوست دارم حقوق زنان تو اجتماع رعایت بشه!ولی بازم همون جور که برا من طرف مقابلم مهمه دوست دارم برا خانوادمم مهم باشه پس تاییدشونو میخوام منم باید مورد تایید خانواده همسرم در آینده بشم !به نظرم این یه چیز متقابله همون طور که تو غرب حتی طرفین با خانواده ها هم آشنا میشن بعد مدتی!

شاید واقعا طرف مقابل مشکلی داشته باشه که من نبینم ولی اونا ببینن برا ازدواج و...صرفا عشق مهم نیست!

من ادعا ندارم اما دوست دارم حقوق زنان تو اجتماع رعایت بشه!ولی بازم همون جور که برا من طرف مقابلم مهم ...

اول و آخر خود دوطرف هستن که باهم تنها هستن وخودشان میتونن به هرجهت من زیاد دیدم ازین دخترای مدعی که هیچی بارشون نیست جز حرف قلنبه

موفق باشی 

خب عزيزه من ،پدر يه عمر زحمت بچش رو ميكشه مگه ميشه بدون پرسيدن نظر پدر ازدواج كرد؟! اينكار بي احترامي به پدره البته منظور اون دسته افرادي نيست كه شروط عجيب غريب واسه پسرا ميذارن بعد ميگن بابام گفته،منظور من اون افرادي هست كه وقتي باباشون ميگه اين پسر مناسب تو نيست ميگن زندگي خودمونه و خودمون تصميم ميگيريم

خوشبختي يعني بودن كنار كسايي كه عاشقانه دوستشون داري❤️
اول و آخر خود دوطرف هستن که باهم تنها هستن وخودشان میتونن به هرجهت من زیاد دیدم ازین دخترای مدعی که ...

شاید!درسته که دو طرف تنهان در نهایت !فکر کنم بد گفتم به هر حال باید اول من تایید کنم بعد خانواده این چیزیه که تو خونه ما هست اما این چیزا فقط تو کوتاه مدت جواب میده وگرنه تو این سایت کلی تاپیک خوندم که خانواده دختر و پسر ناراضی ان و در نهایتم به مشکل برمیخورن یا تو اطرافیانمم زیاد دیدم خیلیاشون به طلاق کشیده شده مسیرشون !

من برام تنها عشق وعاشقی مهم نیست چون عشق تو بازه های مختلف کم و زیاد میشه!

ولی خوب درست میگین همونایی که ادعا شون میشه بیشتر حرفن !کلا زیاد دیدم من ادعا نداشتم ولی تو خانواده آزادترم تا اونایی که ادعا داشتن نه فقط تو این موارد تو موارد دیگه هم صدق میکنه😂😂😂

توزندگیت به مشکل میخوری پخته نیست حرفت

من که هر وقت به پدر و مادرم اعتماد کردم شکست نخوردم!این چیزیم که گفتم تو زندگی اطرافیانم دیدم وموفق تر بودن تا اونایی که حرف خودشونو فقط  قبول داشتن!

بازم نظر هر کس محترمه این نظر منه !نظر خواستی نظرم رو گفتم!

شما رو نمیدونم ولی من ازدواج نکردم ولی اگه روزیم بخوام ازدواج کنم علاوه بر تایید خودم تایید پدر و مادرم رو میخوام و بالعکس !چون من قراره عضوی از خانوادشون بشم و برام مهمه که پذیرفته بشم!

و اینکه من متنی رو خوندم که میگفت صرفا عشق مهم نیست و هر وقت به این اصل رسیدی به پختگی رسیدی !شما رو چه معیاری به من اینو گفتی من نمیدونم و دوست ندارم بدونم !