2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم ولی از نظر من شرایط پسرا خیلی سخته، شایدم من سخت گرفتم

حق داری شرایط پسرا  خیلی سخت تر از ما دختراس قبول دارم .... بحث ازدواجو میگم .. ما دخترا هم داریم شرایطو می‌بینیم پس قطعا خیلی سخت نمیگیرم به پسرا 

حق داری شرایط پسرا خیلی سخت تر از ما دختراس قبول دارم .... بحث ازدواجو میگم .. ما دخترا هم داریم شر ...

ازدواج ی بخشی از این پازل هست 

من کار برام اولویته 

درسته شاغلم اما باید ب اون ثبات شغلی برسم. اما وقتی ب این اوضاع نکاه میکنم فقط حرص میخورم. 

پسری ک هنوز ب اون پبات شغلی نرسه نباید سمت ازدواج بره حالا هرچقدرم ک حقوقش باشه. البته این نظر منه. 

حرف شما درسته ک سخت نمیگیرید اما الان تموم دخترا خونه و ماشین و پول انچنانی میخوان. منم با این موضوع مشکلی ندارم اما کدوم پسر ۲۶ ساله ک ک تا ۲۴ سالکی درس خونده و تا ۲۶ سالگی سرباز بوده همه اینارو باهم داره؟ 

قطعا اگه درس نمبخوند میشد گفت تا حدودی ب همشون رسیده 

خرید ماشین رو فاکتور بگیریم، خرید خونه رو چقدر باید پس انداز میکرد ک ی خونه بخره؟ 

ازدواج ی بخشی از این پازل هست من کار برام اولویته درسته شاغلم اما باید ب اون ثبات شغلی برسم. اما وقت ...

مرد ۵۰ سالش هنوز مستاجره ......‌درسته بعضی از دخترا چیزی که خونه باباشون نداشتن از شوهر میخوان ..‌.خدا خودش بهترین ها رو واسه جوونامون رقم بزنه 

مرد ۵۰ سالش هنوز مستاجره ......‌درسته بعضی از دخترا چیزی که خونه باباشون نداشتن از شوهر میخوان ..‌.خ ...

شما اولین نفری هستی ک واقعا این حرفو میزنی 

البته اگه هم جنساتون الان ریپلای نزنن روی پیامتون😁

ازدواج ی بخشی از این پازل هست من کار برام اولویته درسته شاغلم اما باید ب اون ثبات شغلی برسم. اما وقت ...

من همیشه حرف حقو میزنم گرچه بعضی وقتا به ضررم تموم میشه  .... پیامم  رو اون کامنتت ارسال نمیشد 

من همیشه حرف حقو میزنم گرچه بعضی وقتا به ضررم تموم میشه .... پیامم رو اون کامنتت ارسال نمیشد

میدونم حرفتون واقعا درسته. بعضی ها خود فرد و جنم کاریش براشون مهم تره. 

اما خب با این چشمو هم چشمی و حسادت کمترکسایی هستن ک مثل شما فکر کنن. 

منم نمیگم پسر چیزی نداشته باشه، ن واقعا اینطور نیس. انا هب واقعا سخته توی ۲۶ سالگی بخوای خونه بخری با شرایطی ک درس خوندی و درکنار درس کار هم میکردی ک خرجتو دربیاری. 

بعضی ها توقعشون واقعا عجیبه  

چرا اکثرا توو این تاپیک پسرن

چون به سرعت نور توی نی‌نی‌سایت تکثیر میشن و اینجا رو واگیر کردن

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍