2777
2789
عنوان

بگم بهش نگم

117 بازدید | 15 پست

بنظرتون به کسی که قبلا گفته دوست دارم و هیچ تلاشی نکرد الانکه دارم طلاق میگیرم بگم که دارم طلاق میگیرم یا نه؟ بنظرتون کاری میکنه به من برسه خودش گفت هنوز مثل قبل دوست دارم میترسم مث قبل بشه من دگیه طلاقم اخراشه نمیخوام تنهاو خار بشم دلم میخواد با کسی که دوسش دارم ازدواج کنم خوشبخت بشم

نه بابا ولش کن

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونموقع که مجرد بودی تلاشی برات نکرده الان که عمرا هیچ تلاشی نمیکنه فوقش یمدت سواستفاده میکنه 

ول خیلی اظهار پشیمونی میکنه هنوزم نمی دونه یهاله جدا شدم دلمم نمیخواد بگم بهش 

مطمئنی با این خوشبخت میشی؟ خودت میگی هیچ تلاشی نکرد🙁 عجله نکن...درضمن کی گفته با طلاق خار میشی 🙄

اونوقت که یه مدت دوست بودیم خیلی خب بود اخلاق من عله کردم برا ازدواج ولی بهشم گفتم با خانواده ات صحبت کن ترسید نگفت 

مطمئنی با این خوشبخت میشی؟ خودت میگی هیچ تلاشی نکرد🙁 عجله نکن...درضمن کی گفته با طلاق خار میشی 🙄

منظور اینه به خانواده ش نگفت و نگفتم بپام صبر کن الان میگه من اون موقعه اشتباه کردم تو شرایط بدی بودم سرباز بودم منم نگفتم جدا شدم همینجوری پیام داد معمولی حرف زدیم گفت من خیلی دوستت داشتم تو عجله کردی 

منظور اینه به خانواده ش نگفت و نگفتم بپام صبر کن الان میگه من اون موقعه اشتباه کردم تو شرایط بدی بود ...

خب میخوای بگو بش( البته اگه مطمئنی که لطمه نمیزنه بهت چون الانم از نظر احساسی لطمه دیدی)

مهربانی تنها زبانیست که ناشنوا میتواند بشنود و نابینا میتواند ببیند.  
خب میخوای بگو بش( البته اگه مطمئنی که لطمه نمیزنه بهت چون الانم از نظر احساسی لطمه دیدی)

نمیدونم چیکار کنم واقعا میترسم ولی با این حرفا چی بگم بش میترسم الان اینو بگه وفتی فهمید کلا ینگ رو یخ شم