2777
2789
عنوان

بابام برای داداشم گوشی خریده 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1519 بازدید | 75 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا کاری ندارم که بهش گیر نمیدن و کارشون قطعا غلطه که نظارت نمیکنن بهش چون بچس هنوز منم کلاس دهم که ...

اره منم همینو گفتم ،گفتم با ده تومن حقیقت اش چیز خوبی نمیشه خرید بعد همه ریختن تو کامنتا که ارع ده تومن و ۸ تومن و غیره هم هس😅

بر منم خیلی فرق میزارنازشون متنفرم به قدری که هرچی شون بشه دیگه برام مهم نیست

وای چ بد

مثلن چیکارمیکنن

منم دو بچه دارم همش میترسم یکیشون اسیب روحی بزنم🫠

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

وای چ بدمثلن چیکارمیکننمنم دو بچه دارم همش میترسم یکیشون اسیب روحی بزنم🫠

من همش به مامانم گلایه میکنم کینه ای شدم دیگه به اون یکیا سخت نمیگیره میگه بزرگ میشن مثل تو کینه ای میشن

🌱🕊

تو تاپیکام گفتم 

بهم حس اضافه بودن شدید میدن 

امروز تو دانشگاه فهمیدم داره کلاس تموم میشه بیام خونه حس غصه شدید گرفتم انقدر بیزارم ازشون 

الانم خوراکی خریدن کوفت میکنن یه منو صا نمیکنن یه تعارف کنن حداقل

خب شاید برای اونا زیاده نباید با توجه به شرایط زندگی خودت بسنجی🥲

گوشی 10 میلی دیگه معلومه چه کیفیتی داره دسته دوم خوب بهتره تا نو ضعیف.بله اینم درسته به شرایط باید توجه کرد من اون زمان که گوشیمو خریدن اس 20 پلاس حدود 19 تومن شد البته جایزه قبولی تو تیزهوشانم بود من خودم قبلش وگرنه گوشی نداشتم!!

کتاب والدین سمی بخون 

دقیقا چیزهایی رو توضیح میده که مشابهش این دختر خانم باهاش سروکار داره

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺