یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم هر وقت میخوای بافت کیکت خوب بشه باید دمای تخم مرغ ماست و هر چی استفاده میکنی دما اتاق باشه یعنی باید از داخل یخچال درمیاری سریع استفاده نکنی آرد و بکینگ پودر هم که قاطی میکنی چهار بار الککنی کیکت عالی میشه
یعنی روغنش زیاد بوده ؟ فکر کنم برا اینکه سفت نشه روغن بیشتر از دفعه های دیگه ریختم
روغنو همیشه سعی کن یک استکان کوچولو بریزی شیر هم حتما یک لیوان بریز اما اگ آردت بیشتر از 4 لیوان بود حتما 2 لیوان بریز بعدش بزار رو دمای 180 درجه 30دقه هم کافیه عزیزم
من نمیدونم چرا دوباره که درست میکنم داخلش خمیره ولی با خلال دندان که داخلش میزنم هیچی نمیچسبه بهش به نظرتون چرا داخلش خمیر میشه البته من تو قابلمه درست کردم
بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺