2777
2789
عنوان

خواستگارم..

143 بازدید | 14 پست

سلتم دوستان لطفا خواهرانه بهم نظر بدین و کمکم کنین اگه شما بودین با همچین ادمی ازدواج میکردین

دختر:وضع مالیشون خوبه ..پرستاری میخونه..نامزدی ناموفق داشته..خانوادش حساسن و توقعشون زیاد نیست ولی کمم نیسـ.ولی پدر دختر خیلی پشتشونه و هوا دارع

پسر:فوق دیپلمه..توی ی کارخونه کار میکنه و حقوقش،ماهی ۷ تومنه ...وام برداشته میخواد ماشین بخره و طلا و ...خونه نداره...خیلی احساساتیه تاحالا دختر خانم و ندیده فقط عکسشو دیده و باهم زیاد صحبت کردن و میگه ملاک من فقط باطنه و فقط قصدم ازدواجه و حاضره فردا بیادخواستگاری...این اقا بشدتتتت احساساتیه و مثلا بهش بگی الان دلم یچیز میخواد سریع با اسنپ میفرسته....زن و زندونی نمیکنه و میگ حتی ماشین بخرم میدم دست خانومم و میگم برو خونه مادرت یا هرجا دلت خواست و خودم استفاده نمیکنم...ب بزرگترا هم زیاد احترام میزاره..و زن براش خیلی ارزشمنده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه چطوری ببینم چیزی ک میگه هست یان؟؟چطور میشه متوجه شد

باید بری بیرون

ببین برات خرج میکنه

کادو میخره

ب حرف بگیرش باهاش راجب موضوعات حرف بزن

ببین اخلاق تو بیرون چجوره

توروخدا به حرفای تو چت بسنده نکن پشیمون میشی

عزیز جان به عنوان یه دوست که ۲۴ سال زندگی متاهلی از سر گذرانده بهت پیشنهاد میدم بیشتر فکر کنی 

اول اینکه خرف با عمل خیلی فرق میکنه ادم تا در شرایط قرار نگرفته خیلی راحت خیلی چیزا میگه ولی وقتی در شرایط قرار میگیره تازه میفهمه چی بوده و چیکار میتونه بکنه 

دوم اینکه رشته تحصیلی شما با توجه به اینکه اگر بخوای شاغل بشی بالاتر از این آقا میشه اینو خوب در نظر بگیر و بهش فکر کن از هر جنبه

سوم ،هیچ ۰یزی با میخواد بخره معلوم نمیشه با گفتن ( خریده ) میشه تصمیم گرفت این موصوع چیزی نیست که با قول های نسیه بشه تصمیم گرفت 

ینی میگین برم باهاش بیرون؟؟

نه عزیز میگم یعنی اینا رو خم در نظر بگیر و بیشتر و دقیق تر فکر کن و چه بسا خیلی بهتر میشه با اطلاع خانواده ها یه مدت در همین راستا با هم ارتباط داشته باشین البته بدون هیچ صیغه و آیه ای 

ینی میگین برم باهاش بیرون؟؟

زیاد روی حرف ها اعتبار نکن سعی کن سطح فکر و فرهنگ خانواده رو بشناسی برخورد و درک و فهم افراد خانواده رو بررسی کن هر چی باشه اصالت انسان ریشه در خانواده داره