2777
2789
گلم مدرن همون دوستی هست؟ بعدم مثل منی که اجازه ندارم تا سر کوچمون برم دوست پسر ندارم قطعا ازدواجم هم ...

عزیزم هرکسی شرایطی داره و هرکسی سلیقه ای داره

من نگفتم سنتی بده گلم

تو هردو مورد ازدواج ممکنه خدایی نکرده کار به طلاق بکشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواج سنتی اصلا ب درد این روروزمونه نموخوره

فقط درحد همون مادربزرگاو مدربزرگامون بود ک میگفتن برین باهم بسازید هرچی هم شد شوهرت هرکاری کرد توچیزی نگو اون مرده 

الان خانما دیگ اگاهی دارن نمیتونن تحمل کنن ک در حقشون ناحقی بشه

و اینک زمونه مثل قدیم نیست و این شبکه ها ی ماهواره ای و مجازی باعث شده بنیاد های خانواده از هم بپاشه

پس توی همچین اوضاع قاراشمیشی بدون اینک طرفو بشناسی بری زیر یه سقف ب طلاق خواهد کشید با این حجم از تفاوت هاااا

اشنایی های ازدواج سنتی هم درحد هفته ای یکی دوبار  پارکو رستورانو...

اینطوری ک نمیشه طرفو شناخت همه تواون حالتا بهترین خودشونو نشون میدن

تا با طرف نری تو مسافرت تا باهاش زندگی نکنی متوجه نمیشی

تا عمل و رفتارشو نبینی نمیفهمی

چون خیلیا توحرف کلی شعار میدن ب عمل ک میرسه خیلی ببخشید ولی میرینن

برا همینه که میگم باید زندگی کرد ...

نمیگم هرکی ک از راه رسید باش برو مسافرت

فقط کسی ک از تمام فیلترهای دیگ رد شده و ادم مناسبی برای ازدواج هست 

فقط با اون ...

و اینکه سن ازدواج هم خیلی مهمه طرف باید به بلوغ فکری رسیده باشه

من که کلی خواستگاری سنتی رفتم و نشد  چون دو طرف ناآشنا هستن و اصلا هم کوتاه نمیان به نظرم ازد ...

خب یه مرد پیدا شد بالاخره ،😂

شما بیا به ماها توضیح بده 

پسرایی که میرن دنبال ازدواج سنتی ،صرفا به این خاطر میرن که همسرشون دقیقا مورد پسند مادر باشه؟؟؟یا نه نمیتونن به ازدواج مدرن اعتماد کنن؟؟

ازدواج سنتی اصلا ب درد این روروزمونه نموخوره فقط درحد همون مادربزرگاو مدربزرگامون بود ک میگفتن برین ...

دقیقن👏👏

تو سنتی با طرف تا ی حدی میتونی جلو بری واشنا بشی ولی تو مدرن یکم صمیمیت بیشتره و بهتر میشه شناخت طرفو وباروحیاتش اشنا شد

واینکه طرف و باید تو مسافرت شناخت ک دستودلبازه؟خوش سفره؟.......

ازدواج دوستی بود 

مادرشوهرم دوستم داره و دوستش داره 

انگار مادر منه تا همسرم 

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه
ازدواج سنتی اصلا ب درد این روروزمونه نموخوره فقط درحد همون مادربزرگاو مدربزرگامون بود ک میگفتن برین ...

پس مدرن که بدتر شد 

عاشق طرف میشی ،چشمتو رو همه ی بدی هاش می‌بندی و فقط خوبیاشو میبینی

دقیقن👏👏 تو سنتی با طرف تا ی حدی میتونی جلو بری واشنا بشی ولی تو مدرن یکم صمیمیت بیشتره و بهتر میش ...

یه دوست پسری داشتم که بوتیک روسری داشت 

چقد روسری نصف قیمت یا مفت میداد بهم 😂😂😂 

یبار با مامانم رفتم ۱۴۵ رو ۷۰ داد😂😂 بیچاره مامانم کلی دعای خیر کرد که عجب مرد با انصافی 

😂