2789
عنوان

اینهمه خاهر شوهر رو مقصر کردین اینجا بیاین نظر بدین عروس مقصره یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 62 پست
مگه بدی زن و مرد و عروس و خواهر شوهر داره؟ درسته که اتفاق واسه هر کسی میوفته ولی واقعا چجوری تحقیقات ...

یه آشنا ک خیلی خیلی آشنا بود معرفی کزد ک عالیه بعدش فهمیدیم.... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مثه اینکه شما جمله بنده رو خوب متوجه نشدین گفتم الان پسری ک رابطه نداشته باشه خیلی کمه،من گفتم همه ...

آروم باش  هیچ حرص نخور چی شده مگه 

داریم آروم باهم بحث میکنیم 

منم بر اساس تجربه خودم و دوستام میگم که پسر باکره اصلا هم کم نیست 

در سرزمینی که سقفها سوراخاند از مردم میخواهند به باران شک نکنند.نان هر روز کوچکتر میشود، اما دستانی که آن را میپزند، هر روز بزرگتر. عجیب نیست که شهر فرو میریزد، وقتی نگهبانانش، معمار ترکها هستند.مردم ساکتاند و سکوت، نه از ترس، که از شمارش می آید. شهر پر از اسم هاییست که دیگر صدا ندارند، اما از حافظه پاک نشدهاند. هر چه بیشتر حذف میکنند، حافظه فشرده تر میشود؛ و چیزی که فشرده شود، اگر نترکد، میبرد.این وضع ماندنی نیست، چون با خاموش کردن صدا، معنا از بین نمیرود؛ فقط عمیقتر میشود. آنها به این آرامش دل بستهاند، بی آن که بفهمند سکوتی که با زور ساخته شود، تکیهگاه نیست. ما این اسم ها را به خاطر میسپاریم ، نه برای سوگواری همیشگی، برای این که فراموشی، آخرین چیزیست که اتفاق نخواهد افتاد.... #ahura

بهتره ارتباطتونو کم کنین داداشتون میخوادش و مشکلی نداره دیگه کاری نمیشه کرد ک عزیزم

مامانم خیلی گناهه خیلی از صبی همش میگ اینهمه تو غریبی سختی کشیدم این بچرو بزرگ کردم آخرش این شد نصیبم

با رابطه برای آشنایی موافقم ولی برای خوشگذرانی نمی پسندم همسرم ی همکار داره که خیلی تو رابطه حتی ج ن س ی با خانم ها بوده الان عقد کرده اولش کات بود با همه دوست دختراش چندماه که از عقد گذشت تلفنی و چتی در ارتباط دیگه ج ن س ی نمیدونم و گردن نمیگیرم ولی آنقدر دلم به حال خانمش می سوزه چون اون آقا ی جورایی معتاد این روابط شده حتما که نمیتونه کنار بذاره 😶

همون یه عده فقط بلدن شعار بدن و معلوم نیس چندسالشونه که زندگی رو جدی نمیگیرن. یه خانوم عاقل و فهمیده ...

همون یه عده که میگن مهم نیست 

اگه شوهرشون از روابط قبلیش ایدز گرفته باشه به اینم بده دنیارو رو سرش خراب میکنن 

گذشته مهم نیسم فراموش میکنن😂

در سرزمینی که سقفها سوراخاند از مردم میخواهند به باران شک نکنند.نان هر روز کوچکتر میشود، اما دستانی که آن را میپزند، هر روز بزرگتر. عجیب نیست که شهر فرو میریزد، وقتی نگهبانانش، معمار ترکها هستند.مردم ساکتاند و سکوت، نه از ترس، که از شمارش می آید. شهر پر از اسم هاییست که دیگر صدا ندارند، اما از حافظه پاک نشدهاند. هر چه بیشتر حذف میکنند، حافظه فشرده تر میشود؛ و چیزی که فشرده شود، اگر نترکد، میبرد.این وضع ماندنی نیست، چون با خاموش کردن صدا، معنا از بین نمیرود؛ فقط عمیقتر میشود. آنها به این آرامش دل بستهاند، بی آن که بفهمند سکوتی که با زور ساخته شود، تکیهگاه نیست. ما این اسم ها را به خاطر میسپاریم ، نه برای سوگواری همیشگی، برای این که فراموشی، آخرین چیزیست که اتفاق نخواهد افتاد.... #ahura

همون یه عده که میگن مهم نیست  اگه شوهرشون از روابط قبلیش ایدز گرفته باشه به اینم بده دنیارو رو ...

اره والا همین رو بگو

من مطمئنم ۹۰ درصد کسایی که همچین حرفی میزنن حاضر نیستن با مردی که قبلا رابطه جنسی داشته و قبل ازدواج خبر دارن از رابطه مرد، باهاش ازدواج کنن

آقای قاضی بعضیا میخوان با ما باشن ولی زوده واسشون اینقد بالا باشن 😏
یه آشنا ک خیلی خیلی آشنا بود معرفی کزد ک عالیه بعدش فهمیدیم.... 

چقدر حیف عزیزم. متاسف شدم واستون. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿
عزیزم بحثم رو اینه ک داداشم این چیزا رو حتی دیده  من واسم مهم نیست ولی دیگه اهمیت به هیچ کدوم ...

مامانت اشتباه میکنه مامانتم بهشون اهمیت نده یا داداشت بالاخره از کارای زنش خسته میشه یا اینکه میچسبه به زنش و اینطوری هرچقدر ازشون دورتر باشید بهتره

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

من نمیتونم نی نی سایتی های عزیزی که میگن اگه مرد یا رن قبلش رابطه داشته به خودش مربوطه را درک کنم.هررفتاری در اینده ما انجام بدیم ریشه دذشته ما داره.ایا حاضرید با ادمی که دزدی میکردم ازدواج کنید به شرطی که قول بده دیگه این کاررا نمیکنه؟مطمینم میگید نه ولی به مسایل جنسی که میرسه روشنفکر میشید ادمها به هرچیز اعتیاد پیدا کنن ترکش سخته.من حاضرنیستم با کسی که قبلا رابطه جنسی داشته ازدواج کنم چون مطمینا این کارواسش عادی شده ممکنه یه مدت خوب بشه ولی دوباره شروع میکنه.البته من متاهلم این یه مثال بود.هرچیزی قبحش بریزه دیگه عادی نیشه