2789
عنوان

اینهمه خاهر شوهر رو مقصر کردین اینجا بیاین نظر بدین عروس مقصره یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 62 پست
گف میبرمش  حتی یه معذرت خاهیم نکرد کلیم با زنش خوب بود مامانم از بس جوش زده حالش داغون ...

بهتره ارتباطتونو کم کنین

داداشتون میخوادش و مشکلی نداره

دیگه کاری نمیشه کرد ک عزیزم

کاربر قدیمی هستم🥰
جالبش اینجاست داداشمم دیگ کاری به مادرم نداره 

اثر جادوهاشه😂

دیشب با خدا دعوایم شد ... باهم قهر کردیم فکر کردم دیگر مرا دوست ندارد رفتم گوشه ای نشستم چند قطره اشک ریختم وخوابم برد صبح که بیدار شدم مادرم گفت . نمیدانی از دیشب تا صبح چه بارانی می امد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من موندم چرا میگین گذشته طرف برام اهمیت نداره!  یعنی مهم نیست عروس یا دامادتون یا شوهرتون قبل ...

وقتی این چیزا رو دیدیم گذشت‌ واقا مهم نبود ما با همه چی ساختیم ک ایندشو درست کنه 

من گفتم همه که یقه میگیری؟؟؟گفتم الان اینطوریه اونیم ک میگه دروغ میگه.ی درصد خوبن که اونام معلوم نیس ...

یقه گرفتم؟من آروم نوشتم نمیدونم تو چطوری خوندی 

همون دیگه میگم مگه تو همه پسرای ایرانو میشناسی که درصد دقیق میگی ؟ از کجا میدونی مثلا ۵۰ درصد پسرا باکره اند یا یه درصد؟

در سرزمینی که سقفها سوراخاند از مردم میخواهند به باران شک نکنند.نان هر روز کوچکتر میشود، اما دستانی که آن را میپزند، هر روز بزرگتر. عجیب نیست که شهر فرو میریزد، وقتی نگهبانانش، معمار ترکها هستند.مردم ساکتاند و سکوت، نه از ترس، که از شمارش می آید. شهر پر از اسم هاییست که دیگر صدا ندارند، اما از حافظه پاک نشدهاند. هر چه بیشتر حذف میکنند، حافظه فشرده تر میشود؛ و چیزی که فشرده شود، اگر نترکد، میبرد.این وضع ماندنی نیست، چون با خاموش کردن صدا، معنا از بین نمیرود؛ فقط عمیقتر میشود. آنها به این آرامش دل بستهاند، بی آن که بفهمند سکوتی که با زور ساخته شود، تکیهگاه نیست. ما این اسم ها را به خاطر میسپاریم ، نه برای سوگواری همیشگی، برای این که فراموشی، آخرین چیزیست که اتفاق نخواهد افتاد.... #ahura

مسیله شما ربطی به خواهرشوهرهای بد نداره که کسی بخواد حق بده یا نده شما تو انتخاب عروس دقت نکردید و ف ...

عزیزم بحثم رو اینه ک داداشم این چیزا رو حتی دیده 

من واسم مهم نیست ولی دیگه اهمیت به هیچ کدوم از خانواده ما نمیده مامانم داره دق میکنه 

وقتی این چیزا رو دیدیم گذشت‌ واقا مهم نبود ما با همه چی ساختیم ک ایندشو درست کنه 

بعضیا لیاقت ندارن

در سرزمینی که سقفها سوراخاند از مردم میخواهند به باران شک نکنند.نان هر روز کوچکتر میشود، اما دستانی که آن را میپزند، هر روز بزرگتر. عجیب نیست که شهر فرو میریزد، وقتی نگهبانانش، معمار ترکها هستند.مردم ساکتاند و سکوت، نه از ترس، که از شمارش می آید. شهر پر از اسم هاییست که دیگر صدا ندارند، اما از حافظه پاک نشدهاند. هر چه بیشتر حذف میکنند، حافظه فشرده تر میشود؛ و چیزی که فشرده شود، اگر نترکد، میبرد.این وضع ماندنی نیست، چون با خاموش کردن صدا، معنا از بین نمیرود؛ فقط عمیقتر میشود. آنها به این آرامش دل بستهاند، بی آن که بفهمند سکوتی که با زور ساخته شود، تکیهگاه نیست. ما این اسم ها را به خاطر میسپاریم ، نه برای سوگواری همیشگی، برای این که فراموشی، آخرین چیزیست که اتفاق نخواهد افتاد.... #ahura

یقه گرفتم؟من آروم نوشتم نمیدونم تو چطوری خوندی  همون دیگه میگم مگه تو همه پسرای ایرانو میشناسی ...

مثه اینکه شما جمله بنده رو خوب متوجه نشدین

گفتم الان پسری ک رابطه نداشته باشه خیلی کمه،من گفتم همه پسرا رو تست کردم؟؟؟!!!اینم بر اساس حرفا و تجربه اطرافیانم و دوستان روانشناسم میگم.درصدی تعیین نکردم شما داری درصد تعیین میکنی.حالا پسرای اطراف شما باکره ن که فبها.

کاربر قدیمی هستم🥰
خب ی عده  روشنفکر میریزن سر بیچاره اسی میگن فضولی بدبخت چیکارکنه تو نی نی سایت عروس سر هم ببره ...

همون یه عده فقط بلدن شعار بدن و معلوم نیس چندسالشونه که زندگی رو جدی نمیگیرن. یه خانوم عاقل و فهمیده میدونه که برای داشتن یه زندگی خوب و موفق باید از هرلحاظ طرف مطابق معیارهاش باشه و فردا پس فردا سر این چیزا اختلاف پیش نیاد‌

قرار نیس اینجا بخاطر یه عده روشنفکر راه درست زندگی رو از یاد ببریم و این تفکر که باعث اختلاف خیلی از زندگی هاست و رواج بدیم

آقای قاضی بعضیا میخوان با ما باشن ولی زوده واسشون اینقد بالا باشن 😏
اتفاقا تو مسئله ازدواج گذشته خیلی مهمه یعنی چی گذشته به ما ربطی نداره خاله بازی ک نیست باید خوب تح ...

اینو یکی از آشناها ک مث چشمامون بود معرفی کزد ماهم سادگی کردیم گفتیم حتما اوکیه دیگ بعد عقد فهمیدیم چه خبره