2777
2789
عزیزم من درکت میکنم  شوهر منم کلا بی ذوق    امشب سالگرد ازدواجمون    قول م ...

من میگم بلدنیستن همسرخودم هیچ وقت عشق وعلاقه واحترامی بین مامان باباش ندیده اصلا بلدنیست محبت کنه بلدنیست ابرازکنه وازاین کارابکنه منم سعی میکنم منتظرچیزی ازطرفش نباشم اینجوری راحت تره.توام بیخیال

محمدشاهانم نفس مامان خیلی تنهام😭اندازه ی زمین واسمون هادلم برات تنگه پسرقشنگم چقدزودتنهام گذاشتی بعد۴سال اومدی فک کردم خوشبختیمون کامل شدباامدنت اماسهم من ازتوفقط۲ماه و۲۱روزبودمن اونقدرام که نشون میدم قوی نیستم برگردهمه کسم💔

سالگرد ازدواجتون مبارک انشالله زندگیتون پر از عشق وامنیت باشع

آدمیزاد است وعشق و دل به هر کاری زدن�آدم است و سیب خوردن،آدم است و اشتباه�

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم باتون همدردم

خودم بیش از حد احساساتی ولی شوهرم بی ذوق

۱۳ دی تولدم بود شب سیزدهم مادرش واسم کیک گرفت موقع برگشتن به خونمون گفت خاستم برات کیک بگیرم دیگه مامانم سوپرایزت کرد گفتم مهم تویی...تو چکار میکنی برا تولدم گفت چشم

صبح ردز تولدم تا بعدازظهر منتظر بودم بغض داشت خفم میکرد پیام دادم خبر جدید گفت چیه گفتم تولدمه گفت خب مبارک باشه گفتم پ کادوم

گفت چشم فردا

و فرداها گذشت و هیچی برام نگرفت انقد دلم پره ک نگو

بغض عجیبی از روز تولدم تا الان همرامه

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍
وقتی انتظار نداشته باشی نا امید هم نمیشی منم سالهاست که هیچ توقعی ندارم حدود ده سال پیش شایدم کمتر ی ...

وااااای😖😖😖😖

چکار کردی بعذش؟

مگ شوهرت نبود؟؟؟

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍

پروژه دانشگامون مشترک بود دلم میخواست روز تولدم تموم شده باشه بریم امتحانش کنیم پرواز کنه من ذوق کنم من عاشق پرواز و ارتفاع و اینام آورده بودیمش خونه اونا تو کاکرگاه مشترکمون ک شبا هم کار کنیم من سه شب آخر نتونستم برم تموم نشد تا صبح هر شب بیدار مونده بود تمومش کرده بود خیلی واسم باارزش بود و ذوق کردم😍🥺💜کامل روزش رو رفتیم بیرون باهم و عصر با دوستام و دوستای دانشگامون ک همکلاسی و دوست صمیمی و مشترک هستیم و پسر دخترای خانوادمون ک خیلی صمیمی هستیم باهم کافه تولد گرفت و بهم ی خرس خیلی گنده و از این گردنبند های ست داد وای یادش بخیر 😄💙قرار شده هیچوقت گردنبند رو از گردنمون بیرون نیاریم😉

وشبش هم واسم هم با خانوادم واسم سرویس طلای سفیدی رو خیلی دوست داشتم گرفت با مهره ی بنفش رنگ مورد علاقم و ی ست لباس فانتزی دخترونه ست با خودش البته ما قبل عقد هم پنج سال دوست بودیم و پارسال اولین سال بود و از عقد و نامزدیمون می‌گذشت.

میخام کنار هم پیر شیم بمیریم🔗🧡                           دوری هر کیو تحمل میکنم اما دوریه ت رو ن:/                  آخه دوریت واسه قلبم خود درده🥲                                اسمم یگانست نامزدم بهم میگه یکدانه😁🤍رزمی کار👊🏻🤎آی ام خانوم مهندس👩🏻‍🔧👩🏻‍💻دانشجو👩🏻‍🎓خانم آقای مهندس👨🏻‍🔧💙این کاربر قابلیت تبدیل دوست پسر ب شوهر را نیز دارد😁😂دارای پنج سال سابقه با عشقم😎🙈و الان هم نامزدیم😁💜ب قول تتلو:من تو شب دوتا ماه دارم...اونم دوتا چشمای توعه👀✨ تو چنان در دل و و جان رفته ک جان در بدنی پسرعمو جونم🤓💛می‌خوام با تو دوباره بچگی کنم🧿❤️🥺از عمیق ترین نقطه قلبم دوستت دارم🤤🧡 چ حس قشنگیه تا خودمو شناختم از همون بچگی حس عشق ب تو،تو وجودم ریشه زد🌍💚
وقتی انتظار نداشته باشی نا امید هم نمیشی منم سالهاست که هیچ توقعی ندارم حدود ده سال پیش شایدم کمتر ی ...

عزیزم من جای تودلم شکست😔

اره دقیقا انتظارندارم ازش.یه باربحث هدیه شدتویه جمعی من انقدباذوق ازاون دوتاعروسکی که برام گرفته بودگفتم خودشم ذوق کرد گفتم حتی میدونست من خرگوش دوست دارم خرگوشی برام خرید فهمیدچقدبرام باارزش بوده وچقددوستشون دارم اصلاخودشم یادش نبودکه برام هدیه خریده تاحالا 

محمدشاهانم نفس مامان خیلی تنهام😭اندازه ی زمین واسمون هادلم برات تنگه پسرقشنگم چقدزودتنهام گذاشتی بعد۴سال اومدی فک کردم خوشبختیمون کامل شدباامدنت اماسهم من ازتوفقط۲ماه و۲۱روزبودمن اونقدرام که نشون میدم قوی نیستم برگردهمه کسم💔
وااااای😖😖😖😖 چکار کردی بعذش؟ مگ شوهرت نبود؟؟؟

چیکار میشه کرد؟ دیوار حاشا بلنده،اون موقع یه بچه داشتم شهر غریب بودم مجبور بودم تحمل کنم الان یه دختر سه سال ونیم دیگه هم دارم،اومدم شهر خودم،از خودم خونه دارم،شغل خوبی دارم ودیگه محتاج اون نیستم،الان ورق برگشته اون اینجا غریبه،محتاج من ،من نه بخشیدم ونه فراموش کردم ولی هر روز هم تو سرش نمیزنم واسه بچه هاش پدر خوبیه،همینم برام کافیه،یه م قع هایی دلم براش تنگ میشه با اینکه تو یه خونه زندگی میکنیم،دلهامون خیلی وقته از هم جدا شده

پروژه دانشگامون مشترک بود دلم میخواست روز تولدم تموم شده باشه بریم امتحانش کنیم پرواز کنه من ذوق کنم ...

انشالله عشقتون جاویدان باشه چشم بد از زندگیتون دور

اوایل ازدواجم بود ولنتاین توقع عجییییبی منو گرفته بود که حتما ی چیزی برام بخره هیچی نخرید دید دلخورم منوبرد پارک گفتم دلم خرید میخواد بریم پس سیب زمینی پیاز بخریم اقا برای اونم نیومد واقعا لازمم داشتیما دو ساعتی نشستیم برگشتیم خونه

پروژه دانشگامون مشترک بود دلم میخواست روز تولدم تموم شده باشه بریم امتحانش کنیم پرواز کنه من ذوق کنم ...

اشتباهی واسه تولدمو گفتم

گل واسم گرفت با ی جعبه پر شکلات، عروسک

گل و گوش طلا ب همراه با بلرسوت های ست دخترونه پسرونه ک من واسه بچگیام رو دوتا دارم و اونم همینطور گذاشتیم واسه بچه هام ی دونه صورتی ب دونه آبی😄

میخام کنار هم پیر شیم بمیریم🔗🧡                           دوری هر کیو تحمل میکنم اما دوریه ت رو ن:/                  آخه دوریت واسه قلبم خود درده🥲                                اسمم یگانست نامزدم بهم میگه یکدانه😁🤍رزمی کار👊🏻🤎آی ام خانوم مهندس👩🏻‍🔧👩🏻‍💻دانشجو👩🏻‍🎓خانم آقای مهندس👨🏻‍🔧💙این کاربر قابلیت تبدیل دوست پسر ب شوهر را نیز دارد😁😂دارای پنج سال سابقه با عشقم😎🙈و الان هم نامزدیم😁💜ب قول تتلو:من تو شب دوتا ماه دارم...اونم دوتا چشمای توعه👀✨ تو چنان در دل و و جان رفته ک جان در بدنی پسرعمو جونم🤓💛می‌خوام با تو دوباره بچگی کنم🧿❤️🥺از عمیق ترین نقطه قلبم دوستت دارم🤤🧡 چ حس قشنگیه تا خودمو شناختم از همون بچگی حس عشق ب تو،تو وجودم ریشه زد🌍💚
انشالله عشقتون جاویدان باشه چشم بد از زندگیتون دور

فدات شم قشنگم مرسی😍🧡