2777
2789
خود شوهر من نه مادر شوهرم چند چیزی که برای من خریدن همون رنگ و مدل برای خودشون خریدن اون موقع هم همر ...

میدونی چیه فکر کنم همسرت از مامانت اینا رودرواسی داره

می خواد پیش مامانتینا خودی نشون بده

بعدش پولش تموم میشه و به تو نمیرسه

احتمالا جاهایی که من میرفتم طلاهای پر وزن بودن فقط 

بابا همه جوره بود 

من یه اسم علی با زنجیر خرید شوهرم برام 93 تومن

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین روز زن بعد عقد ما سال ۸۲ بود با هم رفتیم بازار دوتا روسری یکجور واسه مادر من ومادر شوهرم خریدی ...

برو خداروشکر کن من یک لباس کادو دادم مادر شوهرم چند هفته بعد   به خودم داد گفت من از این مدلا خوشم نمیاد خودت بپوش   

یک روسری انچنانی براش خریدم یک روز خونشون بودم از حموم اومد اونو برای سر خشک کردن سرش کرد 😑😑😑

خداروشکر
سه سال و۶ماه و۲۹روزه ازدواج کردیم ۳ماه هم عقدبودیم فقط یه بارسرزده اومدخونه برام یه عروسک خریدیه بار ...

عزیزم من درکت میکنم  شوهر منم کلا بی ذوق   

امشب سالگرد ازدواجمون    قول میدم خار ام نیاره چه به گل

زایمان کردم یک شاخه گل نداد طلبم داره

خداروشکر
سه سال و۶ماه و۲۹روزه ازدواج کردیم ۳ماه هم عقدبودیم فقط یه بارسرزده اومدخونه برام یه عروسک خریدیه بار ...

وقتی انتظار نداشته باشی نا امید هم نمیشی منم سالهاست که هیچ توقعی ندارم حدود ده سال پیش شایدم کمتر یه روز ولنتاین یه خرس پشمالو خوشگل خرید با یه سبد پر شکلات قلبی اونقدر خوشحال شدم که اشکم در اومد روز بعد که یکی از شکلاتها رو باز کردم متوجه شدم اون سبد رو یه دختر بهش هدیه داده بود داخل تک تک شکلاتها جملات عاشقانه نوشته شده بود  دیگه از کادو گرفتن میترسم

آدمیزاد است وعشق و دل به هر کاری زدن�آدم است و سیب خوردن،آدم است و اشتباه�
میدونی چیه فکر کنم همسرت از مامانت اینا رودرواسی داره می خواد پیش مامانتینا خودی نشون بده بعدش پول ...

نه بابا هی پول نداشته گفتم عیب نداره نخر حالا هم‌که داره نمیخره

وگرنه برای مامان خودش سنگین تر از مامان من‌میگیره

من ۶ ماه عقد بود شانس روز زن افتاد تو همون ۶ ماه😀

فقط اومد خونمون رفتیم یه دور زدیم با ماشین یه کیک گرفت برا مامانم.. به خودم نه تبریک گفت نه کادو داد 

همون لحظه یکی از همکارام زنگ زد واسه کار شوهرم گوشی دادم دست خودش دیدم گفت روزتون مبارک باشه چنان با مشت کوبیدم تو بازوش

موقعی ک قطع کرد گفتم چرا بمن تبریک نمیگی بعد به همکارم تبریک کفتی

گفت آخه تو دختری زن که نیستی روز زن بت تبریک بگم☹☹☹😖😖

ولی ۳ ساله مونده رو دلم

کلا اهل کادو دادن نیس

اهل هیچی نیس☹☹☹

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍