میخام کنار هم پیر شیم بمیریم🔗🧡 دوری هر کیو تحمل میکنم اما دوریه ت رو ن:/ آخه دوریت واسه قلبم خود درده🥲 اسمم یگانست نامزدم بهم میگه یکدانه😁🤍رزمی کار👊🏻🤎آی ام خانوم مهندس👩🏻🔧👩🏻💻دانشجو👩🏻🎓خانم آقای مهندس👨🏻🔧💙این کاربر قابلیت تبدیل دوست پسر ب شوهر را نیز دارد😁😂دارای پنج سال سابقه با عشقم😎🙈و الان هم نامزدیم😁💜ب قول تتلو:من تو شب دوتا ماه دارم...اونم دوتا چشمای توعه👀✨ تو چنان در دل و و جان رفته ک جان در بدنی پسرعمو جونم🤓💛میخوام با تو دوباره بچگی کنم🧿❤️🥺از عمیق ترین نقطه قلبم دوستت دارم🤤🧡 چ حس قشنگیه تا خودمو شناختم از همون بچگی حس عشق ب تو،تو وجودم ریشه زد🌍💚
شام رفتیم بیرون ویه روسری برام گرفته بود درسته شاممون ساندویج خوردیم ولی شب قشنگی بود سال92
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن
من سال اول عقدم هس شوهرم اصلا تو این فاز ها نیس دلم میخواد بخاطر اینکارش گریه کنم 😐😭
ببین همین اول کار بهش بگو برات عقده میشه ها بگو مطمعن باش شده چیز نا قابل ولی برات می گیره نشو من من نگفتمو از اول ازش نخواستم انگار فکر کرد واقعا باید بی اهمیت باشم تو زندگیش
اگه نگرفت هی بروش بیار که فلانی واسه نامزدش یا زنش گرفته خوش بحالش
واسه شب یلدا کنار هم نبودیم بعد آخر هفته که رفتم پیشش گفتم میدونی شوهرای دوستام واسه زناشون طلا گرفتن و بهم میخندیدن بعد گفت اشکال ندارد و به همین راحتی