2777
2789

هک شدی

سلام.من پیچک خانوم هستم.🌹💌💫خیلی کتاب دوست دارم عاشق زبان ترکی آذر بایجانی هستم😍به ۳ زبان زنده ی دنیا مسلط هستم.💌💫miss_pichak_khanom ماه و ستاره🌙☄🌟🌝گل و گلدون🌺🌱 شده پیچک 🌝🌺عشق و علاقه💌😘  مهر و دوستی 🤗👭 شده خانوم🌟.                 Sevgi hekayəsi və roman🤗💫                       Buna görə çox şey əlavə edirəm☄🌞🌝🌱      Buna görə çox şey əlavə edirəm💞💛💫         Qlenin romanını çox bəyənirəm😊😉👯👸      Xanım Ayvinin hekayəçi qızı💫☄💐🌹⚘    :پیچک خانم🌱💫 

یکی وارد پیجت شده رمزتو عوض کن

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری 

برو تو تنظیمات رمزتوعوض کن هک شدی 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

منم یبار این پیام اومد ولی گوشی خودم بود فک کنم😂💔 

اهل کرج هستی؟

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..

الان میرم 

زود باش تا اونا رمزتو عوض نکردن منظورم اون کسیه که هکت کرده

اره 

گوشی خودت هست فک کنم

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..

الان عوض میکنم 

🥰