مثلا از دوستان و اشنایان خانوم تهرانی هستن و اونا رو انتخاب میکنه؟؟ یا بر اساس مدرک انتخاب میشن؟؟ ایا قبلا اونا هم کاربر معمولی نی نی سایت بودن ؟؟ چجوری نی نی یار شویم ؟؟ خیلی سوال شده بود واسم ممنون میشم کسی میدونه بگه
مشغول تحصیل در سینما مشغول کار در تئاتر از اهانت و توهین به گربه ها خودداری شود ( علاقه شدید به گربه )
لطفا سه تا صلوات برام بفرست و دعا کن به خواستم برسم ممنون🌻🌷اون تاریخیم که زدم کار دارم. فقط ساعت ۶ جوابتون میدم فقط ساعت ۶ پیام بدید چون استرس میگیرم شاید پیام دادید منتظرید😊😅
کسی که نینی یار میشه نباید عضو اینجا بوده باشه ما نمیتونیم بشیم
من عاشق بارون بودم اون عاشق برف بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
خب از کجا میفهمن یعنی مدیر سایت چجوری باهاشون اشنا میشه
فکر کنم باید معرف یا اشنا داشته باشی
من عاشق بارون بودم اون عاشق برف بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚