2777
2789

سلام من ۱۶ سالمه نامزدم ۲۲ سالشه . ما نزدیک به یک سال باهم حرف زدیم تو گوشی برای آشنایی بیشتر و کامل . اون اومد پیشنهاد داد گفت ازت خوشم اومده و اینا. بعد امسال تو مرداد باهم ازدواج کردیم. ۲و۳ ماه اول همه چی اوکی بود . الان تقریبا ۶ ماهه که ما نامزدیم. هر روز دعوا و بحث . من نسبت به سنم خیلی با منطقم با درکم. ولی اون ذهنیتش منفیه.همه چیزو منفی برداشت می‌کنه. مثلاً میگه نرو مدرسه نرو کلاس زبان نرو خونه عموت نرو خونه خالت. من خیلی دختر پاکی هستم . خانواده دارم . میگه من به تو اعتماد ندارم. چون قبلاً ضربه دیدم . می‌خوام اعتماد کنم ولی نمیتونم. الان من ۱ ماهه که ناراحتم و حس افسردگی دارم. دوسش دارم ولی این اخلاقاش اذیتم می‌کنه . برم مشاوره بع نظرتون!🥺💔

الهی گاهی نگاهی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر ۲۲ ساله همین میشه دیگه.من میدونم عقل و شعور ب سن نیس ولی پسرا تازه ۳۰ به بالا ک میشن عقلشون کامل تر میشه و درک و شعورشون بالاتر میره ب نسبت ۲۲ سالگی.خیلی خیلی زود هردوتون ازدواج کردین.

کاربر قدیمی هستم🥰

بگو گنه کرد به بلخ اهنگری به شوشتر زدند سر مسکری.قبلی اعتمادشو خراب کرده به شما چه

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
همه چیز مثل روز روشنه  مشاور برای چی  مگه چند سالته که می‌ترسی تا ابد مجرد بمونی  ...

حالا انقدر زود تصمیم گرفتنم خوب نیست

همین سریع بره جدا شه!!!

وقتی امکانش هست چیزی رو درست کرد چرا باید جدا شد؟

اره حرفت درسته که سنش کمه ولی دلیل نداره به خاطر سنش میتونه راحت جدا بشه

به نظرم اگه مشکلشون فقط همینه سعی کنه حلش کنه اگه حل نشد اونوقت به چیزای دیگه فکر کنه

اگه میتونی بری مشاور که حوبه.شوهرتم ببر...یکم تا پخته شه و این مسئولیت متاهلی براش جا بیفته طول میکشه..بعضی آقایون 25 به بعد سرعقل میان

وقتی به یه احمق بیش از حدخوبی میکنی،خودتو واسه ضربه هاش آماده کن.