2777
2789
عنوان

منو نامزدم اختلاف داریم. به نظرتون چیکار کنم؟😓

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا انقدر زود تصمیم گرفتنم خوب نیست همین سریع بره جدا شه!!! وقتی امکانش هست چیزی رو درست کرد چرا ...

چند سالتونه ‌؟ 

چرا باید وقت بذاری پسر مردم رو درست کنی 

اونم چنین موضوع لاینحلی 

فیلم ملی و راه های نرفته اش رو اگه ندیدید حتما ببینید 

ایشون اولین مردی نیست که چنین ویژگی هایی داره 

آخریش هم نیست 

طبق تجربه میگم یا باید منتظر معجزه باشی یا صبر کنی به 60 سالگی برسه 

تازه پدر من در این حد هم سختگیر نبود 

همسر شما احتمالا پارانویا یا یه چیزی شبیه به این داره. رک بهت بگم اگر داشته باشه درمانش سخته از اون طرف درمان نشه بیچاره‌ای حق هیچ کاری بهت نمی‌ده فقط باید توی خونه بشینی. من یه دوستی دارم چنین مشکلی داره شوهرش می‌ره ماموریت روزی دو سه بار زنگ میزنه کجایی میگه خونه میگه از کجا معلوم عکس بده دیگه برای زن بدبخت انگیزه نذاشته تا سرکوچه بره راضی به درمان هم نمیشه . اگر دیدی تغییر نکرد حتما حتما جداشو سنی نداری پیشرفت و موفقیت هم حق توئه . دو روز یه بچه وارد این زندگی میشه اونم بیچاره میشه پس سر آینده خودت قمار نکن و اینو بدون ممکنه بقیه بگن نه غیرت داره اولا که غیرت مفهوم مزخرفیه ولی این غیرت هم نیست فقط و فقط بیماری روانیه پس حواست باشه 

ما را به سخت‌جانی خود این گمان نبود... 
اون خیلی دوسم داره منم دوسش دارم‌‌. میگه می‌خوام تغییر بدم خودمو نمیتونم. منم میگم بریم مشاوره .

تو هم بگو منم نمیتونم با تو ادامه بدم بذاره بترسه حتما درمان رو پیگیری کنه 

ما را به سخت‌جانی خود این گمان نبود... 

واقعا چرا زود ازدواج کردی؟؟؟؟؟ واقعا هدف خاصی نداری تو زندگیت؟ دلت نمیخواد درس بخونی؟ شاغل بشی؟ مجردی سفر کنی؟ کلاسای مختلف بری چیزای جدید یاد بگیری؟

ازدواج قشنگه خوبه اگر واقعا آدمت مناسب زندگی باشه ولی به هر حال یه کم دست و پات رو میبنده 

اگه الان مشکل داری این یعنی زنگ خطر پس نترس از رها کردنش چون خدایی نکرده چند سال دیگه میبینی کلی از بهترین زمانای زندگیت از دست رفته و پشیمون تر از الانی

خوب فکر کن و برای خودت هدف مشخص کن

اون خیلی دوسم داره منم دوسش دارم‌‌. میگه می‌خوام تغییر بدم خودمو نمیتونم. منم میگم بریم مشاوره .

خیلی خوبه 

به نظرم کمکش کن تغیر کنه... پسرا تو این سن خیلی چیزا رو نمیفهمن اگه یه چند مدت بگذره میشه با کمک مشاور تغییرات خیلی خوبی بکنه

ببین من نمیخوام الکی امید بدم ولی جدایی انقدر راحت نیست.. دیدم دور و ورمو کسایی که جدا شدن و چه حالی داشتن.قبول دارم بعضی زندگی ها به جدایی برسه خیلی بهتره چون واقعا زندگی نیست

اما وقتی تو دوسش داری حداقل میتونی تلاشمو بکنی تا چن سال دیگه نگی شاید میشد این زندگی رو نگه داشت

این زود ازدواج کردنا آخر عاقبت نداره برو پیش مشاور ببین اون چی میگه

یه خردادی مهربون ریزه میزه که با کسی کاری ندارم سرم تو کار خودمه 😁همه از بیرون فک میکنن خیلی آرومم اما از درون یه آتیش پاره ای هستم که فقط اینو نامزدم درک میکنه با بلاها و چالشایی که باهاش رفتم🤣🤣🤣شیطونی تو خون منه😁سعی نکن یه حرفو دوبار به من تکرار کنی چون من لجم میگیره اتفاقا به حرفت گوش نمیدم😝یه کنکوریه انسانی هم هستم 😇
توی جلسه خواستگاری در مورد ادامه تحصیل و اشتغال تو حرفی زده نشد ؟ 

چرا گفت اجازه میدم من خودم مثل کوه پشتتم. ولی الان زد زیر حرفش. میگه تو دبیر بشی دو قرون پول تو جیبت ببینی شوهرت رو نمیشناسی و این چیزا

الهی گاهی نگاهی...

تقریبا فامیلیم . یعنی خانواده هامون همدیگرو میشناسن. نامزدم بردار شوهر دختر خالمه. یعنی دختر خالم جاریمه. نمی‌دونم چرا اینجوری شدیم ما . خوب بودیم اوباش🥺😭

الهی گاهی نگاهی...

چند سالتونه ‌؟  چرا باید وقت بذاری پسر مردم رو درست کنی  اونم چنین موضوع لاینحلی  ...

من خودم ۲۱ سالمه

ببین عزیز با دوتا فیلم دیدن که نمیشه همه رو قضاوت کرد

الان این دختر خانوم با طرف رفیق نیست که بگیم چرا باید پسر مردم رو درست کنه... اینا الان نامزدن . هم دیگه رو دوست دارن 

حالا این آقا پسر به دلیل سن کمش یکم شکاکه . این میتونه موقتی باشه و رفع بشه یا میتونه در آینده بدترم بشه

حالا ایشون باید تلاششو بکنه ببینه میشه راه حلی پیدا کرد یا نه... انقدر که دیگه باید مسئولیت پذیر باشیم نسبت به زندگی