2777
2789

الان دقیقا قیمت یه گرم طلا رو نمیدونم ولی اگه اشتباه نکنم الان باید بالای ۱۰ تومن باشه

سوالم اینه بنظرتون قراره دیگه همیشه قیمتش تو همین رنج بمونه؟؟؟

تا همین یکی دو سال پیش میشد با قیمت یه گرم الان چند گرم طلا خرید از حقوقت هم میموند

ولی الان حقوق خیلیامون( کسایی که ۱۰ تا ۲۰ تومن حقوق دارن) پول چند گرم طلا نمیشه

واقعا قراره اینقدر گرون بمونه یا بالاخره کمتر میشه؟؟

خییلی وحشتناکه قیمتش😑

یه عده میگفتن تا ۲۰ تومن هم میره

البته نمیدونم چرند میگفتن یا نه، کی ۵ سال پیش باور میورد بشه گرمی ۱۰ تومن

کاش بازم میشد ۳ تومن

هرچند هیچ وقت یادم نمیاد ارزون تر شده باشه؛ ولی واقعا نمیتونم تصور کنم قیمتش اینقدر بمونه😑💔😐

نظرتون؟

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

بله تا ۲۰ تومن میره 

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالاتر هم میرهسال بعد بالای ۱۲ تومنه

اینطور که پیش بره ۱۲ هیچ تا ۲۰ هم میره

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

تصور اکثریت این بود که بنا به دلایل سیاسی و.. طلا مدام سقفهای جدیدی خواهد زد اما به نظر منم اصلاح و ریزش خواهد داشت .. البته اصلاح هم موقت خواهد بود و درنهایت طلا در درازمدت صعودی میشه 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
تا فروردین تا۱۵میرسه عزیزم بخر

پس هرچی درآوردم بدم طلا بره

از یه طرفیم زورم میاد هرچی کار کردم بدم یه گرم طلا با ذره‌بین تماشاش کنم

تصور اکثریت این بود که بنا به دلایل سیاسی و.. طلا مدام سقفهای جدیدی خواهد زد اما به نظر منم اصلاح و ...

دقیقا

بالاتر هم میرهسال بعد بالای ۱۲ تومنه

۱۲ و بالاتر رو احتمالا اسفند امسال یا زودتر بزنه و بعد ریزش تا حدودای ۹ تومن .. البته این نظر شخصیه و قابل استناد و مبنای تصمیم‌گیری نیست ‌‌.

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
پس هرچی درآوردم بدم طلا برهاز یه طرفیم زورم میاد هرچی کار کردم بدم یه گرم طلا با ذره‌بین تماشاش کنم

فعلا بین کف ۱۰۶۲۰ و سقف ۱۱/۲۰۰ در نوسان خواهد بود 

اگر کف ۱۰۶۲۰ رو بشکنه که حمایت خیلی قوی هستش احتمال داره تا ۱۰۴۰۰ و حتی ۱۰۲۰۰ بره 

فعلا فرزین احساس خطر کرده و حسابی داره با ارزپاشی و دستکاری تابلو کنترل می‌کنه قیمت‌هارو 

اینم در نظر داشته باشید ممکنه ناگهان فنر در بره و سقف ۱۱/۳۰۰ و بالاتر بزنه 

پیشنهادم اینه شما تو حباب منفی و اصلاحات خرید کنید منتظر کف کف نباشید