2777
2789
عنوان

خیلی تنها ام تو زندگیم بیاید کمکم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب باید چیکار کنم عزیزم چجوری مشکلما پیدا کنم

اگه میخای به چیزی برسی بی اهمیتی کن بهس اصلا بهس فکر نکن بزار به عهده کائنات بعد یه مدت یه نتیجه میگیری بیا ببین فقط کافیه ایمان داشته باشی

هر روز شکرگزاری کن واسه همه چی

باور کن همه اینارو میکنم اتفاقا خیلیم رو مد هستم ولی نمی‌دونم چرا کسی بام اوکی نیس

پس اگه اوکی نیس ول کن قشنگ خوش ب حالت دوستی نداری زندگیتم سوت و کوره واقعا خیلی بده دوست داشتن

پس اگه اوکی نیس ول کن قشنگ خوش ب حالت دوستی نداری زندگیتم سوت و کوره واقعا خیلی بده دوست داشتن

فک میکنی خیلیا رو اطرافم میبینم دوستای خوبی دارن باهاش میگن می‌خندن صمیمی ان برا هم همه کاری میکنند من حتی مریض هم میشم کسی براش مهم نی ...

عیب نداره بابا واقعا اینو جدی میگم به این جور چیزا اصلا فک نکن اینا بهت انرژی منفی میدن منم  آو ...

اره هست ولی ببین تنهایی خیلی بده .... تو کشور خودت هم زبون خودت مامان خودت بابا خودت حرفاتو نفهمن خیلی سخته ... کسی نباشه باهاش حرف بزنی خیلی سخته ....