2777
2789
عنوان

دلم گرفته 😭😭😭

168 بازدید | 12 پست

خیلی ناراحتم امشب بعداز چند ماه من وهمسرم اومدیم شهرخودمون چون کارداشتیم دیگه خونه پدرشوهرم که اینجاس نرفتیم چون خالیه وخیلییی سرده اومدیم خونه پدرم خانوادم خیلی خوشحال شدن  واسمون گوسفند قربونی کردن بابام واسم یه تیکه طلا خرید مادرم امروز من برد خرید کلی واسم لباس ووسیله خریده انقدر نذاشته من بیام به خانوادم سربزنم ندید بدید شدن به خدا انگارباورشون نمیشه  خیلیی هم به همسرم 

احترام گذاشتن وحسابی پذیرایی کردن این دوروز امشب به زور نگهش داشتم میگفت پاشو بریم خونه خودمون که اینجاست من دوست ندارم اینجا باشیم هوای اینجام به شدت سرده منم گفتم نمیام  تافرداصبح یخ میزنیم اونجا میگه خب بریم هتل به زوررر راضی شد امشبم بمونیم نمیدونم چه مشکلی با خانواده من داره بجز خوبی تاحالا باهاش هیچ رفتاربدی نداشتن منم خواهر ندارم فقط یه برادر کوچیکتر از خودم دارم پدرم امشب نگاهم میکرد میگفت توروکه پیش خودم می بینم انگار دنیارو دارم دلم گرفته اومدم تواتاق فقط گریه میکنم نمیدونم چرادوست نداره من پیش خانوادم باشم 😭😭😭😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من که زیادی داری گندش میکنی.شاید راحت نیست .ربطی به خوب بودن میزبان نداره.بعضیا دلشون نمیخواد ...

آخه واقعا یه دختر دوروز بعداز چندسال خونه باباش باشه دیگه یه چیز طبیعیه 

یعنی به چی حسودی کنه آخه ؟

خانواده ای که شما ازش داری تعریف میکنی خانواده ایه که انقدر احترام مهمونشو میگیره که بهش نباید بد بگذره. 

میبینه کلی شما رو دارن تحویل میگیرن حسادت میکنه دیگه. 

شاید پیش خودش میگه خانواده من که از این کارا نمیکنن اگه بیشتر اینجا بمونیم توقعات شما مثلا زیاد میشه. 

یا مثلا بعدا میگید خانواده من برای من فلان کار کرد ولی تو نکردی. شاید اینجوری پیش خودش داره فکر میکنه.