2777
2789
عنوان

بچم خیلی ترسید😔

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 33 پست

بگردممم سعی کن حواسشو پرت کنی یادش نیوفته خودتم نترس   

🤷🏻‍♀️بگذار ابر سرنوشت هرچه میخواهد ببارد ما چترمان خداست🌿          معرفی میکنم یک عدد مامان دهه هفتادی مهربون و پایه هستم😁🤍.            طرفدار حقوق گووربه ها😂🐈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بزور میخوابونیش ؟ باش حرف بزن ، شعر بخون ، قصه بگو 

با کارتون خوابوندمش تو گوشی کارتون گذاشتم پاندای کونگ فو کار خیلی دوست داره

خوشا به سعادت هرکس که عمیقا احساس خوشبختی میکنه😔
بهش اب قند دادم ولی دلم خیلی براش سوخت

امشب دیگه یادش نیارایشالاهیچی نمیشه دراتونم همشونوقفل کن یاوسیله ی سنگین بزاربخواب 

وزن شروع:۷۱......وزن الان:۶۲،۶۵۰......وزن هدف تاعید:۶۰......وزن هدف اصلی :۵۰ شروع دوباره پیاده روی۲۷دی 
بگردممم سعی کن حواسشو پرت کنی یادش نیوفته خودتم نترس    

متاسفانه من خودم مادر ترسویی هستم😭

همیشه حسرت زن های قوی را میخورم😔

متاسفانه من خودم مادر ترسویی هستم😭 همیشه حسرت زن های قوی را میخورم😔

اینجوریی نگو قشنگمم بجای اینکه حسرت بخوری سعی کن با ترسات مقابله کنی    

🤷🏻‍♀️بگذار ابر سرنوشت هرچه میخواهد ببارد ما چترمان خداست🌿          معرفی میکنم یک عدد مامان دهه هفتادی مهربون و پایه هستم😁🤍.            طرفدار حقوق گووربه ها😂🐈
اینجوریی نگو قشنگمم بجای اینکه حسرت بخوری سعی کن با ترسات مقابله کنی      

نمیشه هرچی سنم بالاتر میره بدتر میشم

باورت میشه اگر بگم به خاطر ترس از تنهایی فقط بچه اوردم الان هم فکرهای دیگه ولم نمیکنه

فکر های بد شب و روز تو سرم میچرخه 😔

نمیشه هرچی سنم بالاتر میره بدتر میشم باورت میشه اگر بگم به خاطر ترس از تنهایی فقط بچه اوردم الان هم ...

ایی وایی خوب اینجوری که خیلی اذیتت میشیی

گلمم اصلا نباید به اتفاقات منفی فکر کنی 

یک قانونی هست مثبت فکر کنی برات اتفاقات مثبت پیش میاد

منفی فکر کنی اتفاقات منفی پیش میاد

ایی وایی خوب اینجوری که خیلی اذیتت میشیی گلمم اصلا نباید به اتفاقات منفی فکر کنی  یک قانونی ه ...

منم همیشه سعی میکنم مثبت فکر کنم ولی دائما نگران بچه هام و شوهرمم

همیشه میگم کاش زمان به عقب برگرده و من تا اخر عمرم مجرد میموندم که دیگه این همه نگران شوهرم و بچه هانم نبودم و راحت زندگی میکردم

منم همیشه سعی میکنم مثبت فکر کنم ولی دائما نگران بچه هام و شوهرمم همیشه میگم کاش زمان به عقب برگرده ...

عزیزم اینجوری نگو همیشه جنبه های خوب زندگی و نگاه کن مثلاا همیشه شاد باش از داشتن یک بچه خیلی ها ارزوشونه یک بار هم شده مادربشن

شاد با از این ک سایه همسرت بالاسرتونه اینجوری نگران باشی انرژی منفی بهشون منتقل میشه