یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من تا سن بلوغم سیاه بودم یعنی سیاه یهو از پونزده سالگیم به بعد خیلی سفید شدم. هرکس میدید تعجب میکرد پفم خیلی داشتم پفمم خوابید. دماغم گوشتی بود کوچیک شد. تنها چیزی که بعد سالها سرجاشه جوشای بی صاحابه😂😂
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست
۱۳بلوغ شدم و از اون موقع تا حالا سایزم همونه تغییر انچنانی نداشتم دماغمم کوچیک شد ،اوایل بلوغ خیلی اسکل بودم از لحاظ رفتاری همش دنبال جلب توجه و کارای شاخ و هیجان انگیز بودم اما یکسال بعد ارومتر و به مرور هی ارومتر شدم
لینک حرف ناشناسhttps://harfeto.timefriend.net/16469353197393
من بیست سالمه تازه دارم برمیگردم به قیافه ی اصلی بچگیم !تو دوران بلوغ افتضاح بودم از کلاس هشتم شروع شد تو کلاس نهم اوج زشتیم بود😂😂😂همه ی عکسای اون دوره رو نابود کردم!
دماغتون بعد از چند سال پیش خوابید و چند سالی پریود شدین؟
یازده سالگی پریود شدم. هفده سالگیم دیگه حالت عادی گرفت کوچیک شد
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست