2777
2789
عنوان

بعد سن بلوغ چه تغیراتی کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 60 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂من هنوز پسرونه میزنم یه بار تو عمرم بلند بوده موهام ! بچه که بودم بعد از اینکه آرایشگری که مو ...

😂😂نه من موهام که فره خیلی افتضاح میشه الان نصف دوستام موهاشون پسرونس

من دوران بلوغمو اصلا دوس ندارم افسرده بودم مدام فکر بازیگرا بودم و دوس داشتم منم بازیگر بشم 

الان فکر می کنم خندم میگیره

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

من دماغم تو سن بلوغ 15 16ساله بودم..قدِ بشقاب چای خوری بود😔

خیلی وقتا که صب میرفتم مدرسه بدتر پفففف میکرد میگفتم کمی مریضم ..ماسک میزدم 😀..دوستام میگفتن چرا 2ساعت اوله کلاس رو ماسک میزنی اخراش درمیاری...چ زود خوب شدی😂😂😂

اخرای کلاس پفش میخابید درمیاوردم...ولی الان خیلی بهتر شده بعدچندسال

Maman2niniسابق هستم  از سال 97اینجام.....کاربریم تعلیق شد😒برش نگردوندن رحم نکردن بهم 2هفته التماس کردم جوابی نشد...😐تیکر بارداری نیست عزیزم...تیکر رسیدن به حاجت دلمه💓حالا که امضامو دیدی ی صلوات به خواستم بگو😘💜
چند سال دوره بلوغتون طول کشید؟

والا اصن نمیدونم دوره بلوغ من کی تموم شده یا اصن تموم شده یا ن😂😂😂

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !
من دوران بلوغمو اصلا دوس ندارم افسرده بودم مدام فکر بازیگرا بودم و دوس داشتم منم بازیگر بشم  ا ...

یه دوره هس دیگه میگذره 

خواهر منم تو دوره بلوغه خیلی چرت و پرت میگه😂😂

خدایاشکرت ❤
دقیقا منم چن روز دیگه میرم ۱۸ سال  منم هم قدم بلند تر شد یه دفعه هم بینیم قلمی شد😁

وای نگو 

من ۱۷ سال و خورده ای هستم 

یعنی قدم بلند تر میشه؟😭😭

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا....  آرامش خودتو فدای بیشعوری دیگران نکن