سلام-من خیلی به این موضوع فکر کردم از عوارض بیحسی که شامل کمردرد و سردرد شنیدم ولی بازم دلم نمیخواد بیهوش شم دوست دارم همون لحظه که نینیم به دنیا میاد ببینمش-البته سزارینم لطفا هر کسی تجربه ای داره بگه کدومش بهتره؟اگه بیحسی اسپاینال یا اپیدورال؟
من بیحسی انجام دادم وهنوز بعد از دو سال کمر درد دارم اگه اون یک لحظه رو حاضری داشته باشی به خاطر دو سال کمر درد بسم الله وگرنه بیهوشی انجام بده عوارض کمتری داره
من 2 ماه پیش بی حسی سزارین شدم...... خداییش نه سردرد گرفتم نه کمر درد...... خیلی خیلی عالی بود، فقط اولش که عمل رو شروع کردن تو همون 2 دقیقه اول خالت تهوع شدید گرفتم که امپول به سرمم زدن و خوب شد. راستش درد بعذ سزارین هم خیلی اذیتم نکرد چون خورد خورد برگشت. اولین نفر هم خوذم نی نی رو دیدم، که واسم مهم بود
دست رو هرچی میذاری میگن مشکل ما الان اینه؟ نه آقاجون، مشکل ما این طرز فکر توئه که میخوای یهو همه چی خوب بشه. باید از یه جا شروع کرد دیگه.....
ای وای پس من چکار کنم نه کمردرد میتونم تحمل کنم نه اینکه بچمو اون لحظه نبینم!شماهایی که کمردرد شدین دکتر بهتون گفته بود مایعات خیلی زیاد مصرف کنین تا ماده از بدنتون خارج شه یا نه؟
من ۳ ماه پیش بیحسی کردم ۲ روز بعد از سزارین چنان سر دردی گرفتم تا ۳ روز ,ک قابل وصف نیست همش زیر سرم بودم و روزی ۳ تا آمپول دیکلوفناک میزدم به نظر من تا میتونی سعی کن طبیعی بیاری سزارین خیلی مزخرف هست
عزیزم من روز اول عید بیحسی سزارین شدم نه سردرد داشتم نه تا الان کمردد اما نکته مهم وقتی پام سر شد داشتم میمردم یک حس خیلی بدی داشتم چون نتونستم پام تکون بدم و نکته دوم میفهمیدم دکتر داره چکار میکنه نه از درد بلکه اینکه میفهمی که دارن چیکار میکنن تنها لذتش برای من دیدن دخترم بود البته بگم من از بیهوشی خیلی میترسیدم اما برای من به شخصه بیحسی تجربه خوبی نبود حالا خودت با توجه به روحیه خودت تصمیم بگیر عزیزم
خوشگلمو نی نی ات مامان سالم میخواد که ازش مراقبت کنه. بیهوشی یهتره. من بیحس شدم. اون هم اجباریو بعد از 1.5 سال کلیه درد دارم که دکتر ها بهم گفتن مال عوارض امپول بی حسییه
خودت باش...کسی هم اگر خوشش نیامد .نیامد...اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست...
سلام من 16 ماه پیش سزارین کردم . مجبور بودم چون پره اکلامسی بودم . دکترم گفت بی حسی برات بهتره ولی من قبلا دوبار بیهوشی را تجربه کرده بودم خیلی راحتتر بودم . 12 ساعت کامل سرم را از تخت بلند نکردم این خیلی مهم بود بعدش هم مایعات زیاد و مهمتر اینکه سریع راه افتادم اخه وزنم هم زیاد بالا نبود ولی با این حال هر وقت هوا سرد می شه محل تزریقم درد می گیره. منهم دوست داشتم نی نی بیبینم ولی نمی دونم چرا بد بی حسم کردن اصلا نفهمیدم فقط برام مهم بود صداش روبشنوم بعد سریع ارامبخش زدن خوابیدم. از همه دیر تر نی نی را گرفتم بغلم