2777
2789
عنوان

دارم میمیرم ۴۰ دقیقه س لرز گرفتم

192 بازدید | 18 پست

۶ روز پیش دوز سوم واکسنمو زدم هر شب کمی لرز داشتم بعد عادی میشد،یه لرز بی سابقه ای گرفتم که سرم باهاش میلرزه و لکنت زبون گرفتم،البته پریودم شدم اما قبلا تایم پریودم سردم نمیشد،کاپشن پوشیدم زیر پتوام و بخاری تا آخر روشنه ولی همچنان میلرزم

خوشا پیدا شدن در عشق...برای گم شدن در یار...❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینبار پریودم اینطوری بود ادم بنا ب شرایط ضعیف میشه اگه هیچ علامت دیگه ای جز این نداری خیالت ر ...

از صب حس و حال خوبی نداشتم،نمیدونم،بمیرم خلاص شم بهتر از لرز شدیدیه که گرفتم

نمیدونم فک نکنم،فقط لرز شدید

هوا که بد جور سرد شده ولی کنار بخاری و زیر پتو و لرز میتونه از تب باشه یه تب سنج بذار احتمالا 38/5. استامینوفن500 بخور لرزت قطع میشه

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️
هوا که بد جور سرد شده ولی کنار بخاری و زیر پتو و لرز میتونه از تب باشه یه تب سنج بذار احتمالا 38/5. ...

تب سنج نداریم گلم،هوامون آره بشدت سرده ولی خب تا دسشویی هم نمیتونم برم،البته از صبح حس و حال خوبی نداشتم

اگر تب و لرز داری بدترین کار اینه که خودتو گرم کنی

پاشو پتو متو رو بذار کنار

یه استامینوفن ۵۰۰ بخور

برو پاهاتون با آب ولرم رو به سرد پاشویه کن دمای بدنتو کم کن ارزت هم تود به خود خوب میشه

بعدم مایعات خیلی خیلی زیاد بخور

اگر تب و لرز داری بدترین کار اینه که خودتو گرم کنی پاشو پتو متو رو بذار کنار یه استامینوفن ۵۰۰ بخو ...

از درون دارم میلرزم نمیتونم