2777
2789
عنوان

مامانایی که چندتا بچه دارین میاین

550 بازدید | 54 پست

از خوبی های چندتا بچه داشتن

و از بدی هاش بگید

برا خودتونو وقت میتونید بزارید؟

اگه یکیش مریض بشه نمیترسید بقیه هم بگیرن؟استرس نمیگیرید

دلم هم بچه بعدی میخاد هم نمی‌خواد

نمیدونم چی درسته

شما از شرایط خودتون بگید

سنتون بره بالا قطعا حس میکنم خوشحال میشین بخاطر چندتا بچه دارید زمانی ک بچه هاتون بزرگ بشن و از آب و گل در بیان؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه چند بچه میخوایید پشت هم بیارید تا به درد هم بخورن و همبازی بشن 

دخترای من پشت همین از صبح تا شب در حال بازی هستند 

و کاری به من ندارن 

و من کلی کلی وقت آزاد دارم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

دوتا دارم تقریبا بزرگ‌شدن از آب. گل در اومدن

اختلاف سنیشون کنه

اگه اختلاف سنیشون زیادتر میشد و این شرایط میدیدم شاید اصلا به دومی چه بسا اولی فکر نمیکردم

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
اگه چند بچه میخوایید پشت هم بیارید تا به درد هم بخورن و همبازی بشن دخترای من پشت همین از صبح تا شب د ...

موقع مریضی چی هی این میگیره اون خوب میشه هی به هم میدن اون یکی میگیره

من دوتا دارم .خداروشکر میکنم که دوتا هستن .اما خب کلا دیگه خودمو گذاشتم کنار .نه اینکه به خواست خودم باشه ،نه.دیگه وقت و انرژی و حوصله ای برام نمونده.اگر بخاطر اینده که خوشتون بشه ،بچه زیاد بیارین ،من میگم نمی ارزه .

من دوتا دارم با اختلاف ۳سال 

اولش خیلی اذیت شدم و سختی کشیدم 

الان پسرم ۸سالشه و دخترم۵سالش 

واقعا راضی ام و خدارو شکر میکنم 

با هم بازی میکنن و تنها نیستن،با هم دعوا میکنن آخرش میرن همو بغل میکنن دوست میشن

دیگه وابسته من نیستن و به هم کمک میکنن و اینجوری من وقت اضافه بیشتر دارم 

عالی با فاصله سه سال همه چیزشون به هم میاد لباس تربیت بازی همه چیز بعد دیگه میتونی وقت بزاری برا خودت از این حال و احوال در بیایی ، بله اگه مریض شدن خودت و شوهرت هم میکرید چه برسه به اونا خوب باید اینل هم باشه جزوی از زندگیه، چون همبازی میشن و از وابستگی به تو و شوهرت رها میشن عالیه میتونید نفس بکشید

موقع مریضی چی هی این میگیره اون خوب میشه هی به هم میدن اون یکی میگیره

یه دور همه میگیریم حتی من و باباشون و خوب میشیم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.