2777
2789
عنوان

رشد مو

133 بازدید | 23 پست

سلاااام به همگی تا حالا کسی روغن مار ب موهاش زده؟نتیجش چی بوده؟

به من گفتن روغن مار و کرچک و بادام تلخ و ترکیب کنم هر شب بزنم به موهام صبح هم بشورم کسی استفاده کرده تا حالا؟

بنظرم روغن تراپی ریسکیه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

قبلا استفاده کردم خیلی نرم و براق میکرد موهارو ولی واسه رشد مو تاثیری نداشت 

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ک الان ۴ ساله دست ب موهام نزدم لعنتی هنو تا گردنمه بلند نمیشه😂😂😂

شازده کوچولو : فرق دوس داشتن و عاشق شدن چیه ؟ اگع یک گل رو دوس داشتع باشی اونو میچینی ولی اگع عاشقش باشی هر روز بهش آب میدی و مراقبشی :) وجود ط تنها دلیله امید به فرداس ♥️ به سلامتی پدری که ساقی نبود اما عرق میریخت ما میخوردیم ..!

اگه روغن مار باعث رشد مو میشد خود مار اونجوری صیقلی نبود 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

عه چرا میشه توضیح بدید 

اخه ب بعضیا نمیسازه 

جنس موهات چیه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
شاید ویتامین کم داری ی آزمایشی بده نگران کنندس

نمیدونم والا 

شازده کوچولو : فرق دوس داشتن و عاشق شدن چیه ؟ اگع یک گل رو دوس داشتع باشی اونو میچینی ولی اگع عاشقش باشی هر روز بهش آب میدی و مراقبشی :) وجود ط تنها دلیله امید به فرداس ♥️ به سلامتی پدری که ساقی نبود اما عرق میریخت ما میخوردیم ..!
زود چرب میشه و نازکه

خب ب موهای چرب اصلا نمیسازه باعث ریزش میشه

آها مرسی که گفتید گلم

قربونت😘

ریزش مو داری؟