2777
2789
عنوان

شما جای من بودید چه میکردید

28 بازدید | 4 پست

من سربازم 

ولی میگن نماز اجباریه من میخوندم ولی مدتیه که قطع کردم 

دلم نمی‌خواد فعلا بخونم چون آدم متظاهری نیستم 

ولی ولکن نیستن 

سوای اون به خاطر سربازی خیلی عصبی شدم 

مثلا امروز مرخصی میخواستم بهم نداد گفت باشه واسه چند روز دیگه منم برگه رو پاره کردم جلوش انداختم سطل زباله 

واقعا مغزم نمی‌کشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادر این نماز خوندن برات اجباری هست ولی همین نماز اجباری از نظر شما خیلی مشکلات تو حل میکنه الان خامی و حرف منو شاید درک نکنی ولی یکم که بزرگتر بشی با تمام وجود حسش مبکنی 

برای آرامش قلبیت و گذروندن اسون تر خدمت مقدس سربازیم که شده حتما نماز بخون بعد یه مدت نتیجه شو میبینی 

اینو یه خواهر بزرگتر داره بهت میگه که قبلا زیاد اهمیت نمیداد به نماز ولی از وقتی قلب ن نماز میخونم خیلی از گرفتاریهای که داشتم حل شده .

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀