ashoub مدیر عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 342 عنوان رشد مو | مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 23 پست سلاااام به همگی تا حالا کسی روغن مار ب موهاش زده؟نتیجش چی بوده؟به من گفتن روغن مار و کرچک و بادام تلخ و ترکیب کنم هر شب بزنم به موهام صبح هم بشورم کسی استفاده کرده تا حالا؟ 1400/10/28 | 20:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
banomary77 عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 4704 منم شنیدم خوبه ولی ت همین سایت ی چی راجبش خوندم پرام ریخت نوشته بودن استفاده کنی برادرت میمیره😑😑😑
ashoub مدیر استارتر عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 342 قربونت😘 ریزش مو داری؟ اره اولش خیلی زیاد نبود تقریبا سه چار ماه پیش کرونا گرفتم و دو سه برابر شده کمبود ویتامین سی هم دارم و دارو میخورم
ashoub مدیر استارتر عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 342 منم شنیدم خوبه ولی ت همین سایت ی چی راجبش خوندم پرام ریخت نوشته بودن استفاده کنی برادرت میمیره😑😑😑 وات؟😂ول کن بابا خرافاته ولی خب من در کل داداش ندارم ولی داشتم هم باور نمیکردم 😂
sarire عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 126236 اره اولش خیلی زیاد نبود تقریبا سه چار ماه پیش کرونا گرفتم و دو سه برابر شده کمبود ویتامین سی هم دارم ... دقیقا هرکی کرونا گرفته ریزش موی شدید پیدا کرده درمانی هم نداره جز صبر بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت... 👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
ashoub مدیر استارتر عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 342 دقیقا هرکی کرونا گرفته ریزش موی شدید پیدا کرده درمانی هم نداره جز صبر اون روز مهمون بودم موهام به هم ریخته بود داشتم میبافتم یکی از فامیلا گف نصف موهات اونوره ؟ یا کلش همینه؟😐خداییش برخورد بم
sarire عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 126236 اون روز مهمون بودم موهام به هم ریخته بود داشتم میبافتم یکی از فامیلا گف نصف موهات اونوره ؟ یا کلش ه ... بزار بگن مهم نباشه برات مردم ما فضولی کارشونه بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت... 👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
ashoub مدیر استارتر عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 342 بزار بگن مهم نباشه برات مردم ما فضولی کارشونه اره میدونم دهن مردم ک فرشته هم باشی باز بسته نمیشه
sarire عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 126236 اره میدونم دهن مردم ک فرشته هم باشی باز بسته نمیشه دقیقا بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت... 👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
marya1379 عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 32089 😂😂😂درونش مهمه درونشو از کجا دیدی دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است