2777
2789
عنوان

چشم زخم

115 بازدید | 14 پست

سلام من زیاد آدم خرافاتی نیستم 

ولی هروقت که خواهرشوهر میاد خونم کاملا عامیانه درمورد یچیزی حرف می‌زنیم من روز بدش حالم بد میشه مثلا دیروز گفتم کمردردم شکرخدا خوب شد چقد درد کشیدم امروز دردش دوباره بعد چند ماه شروع شده 

یا چند روز قبلش اومد گفت پوستت خیلی صاف شده یجوری چند روزه پوستم بهم ریخته توو اینه نمیتونم خودم ببینم 

حالا بنظرتون من حساس شدم؟

الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ ۗ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امان از خواهرشوهر

دختر خوبیه کاری به کار هم نداریم ولی نمیدونم من حساس شدم یا اون یجوریه

الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ ۗ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ
چشم زخم ربطی به خرافات نداره....واقعیته...

واقعا من هروقت میاد و میره یه بلایی سرم میاد

نه درسته 

آره نمیدونم چیکار کنم آخه کاملا عادی حرفام میزنم 

معمولا آدم باید موفقیت ها و حال خوبشو از همچین آدم هایی پنهان کنه و اینکه شنیدم حرز امام جواد اگه همراه آدم باشه از چشم زخم جلوگیری میکنه و صدقه

یکی یه دونه

چشم زخم تو قران اومده ...یعقوب به پسراش گفت وقتی وارد قصر میشید از یک در وارد نشید از ۷ در وارد بشید 

واینکه خودت حتی فخر فروشی کنی وبگی مثلا من چقدر سالمم....تا شب مریض میشی 

اینا خرافات نیست 

یه پلاک ایت الکرسی بنداز گردنت

چشم زخم تو قران اومده ...یعقوب به پسراش گفت وقتی وارد قصر میشید از یک در وارد نشید از ۷ در وارد بشید ...

مرسی عزیزم ولی من داشتم تجربه از یه دکتر میگفتم اصلا قصد بدی نداشتم 

معمولا آدم باید موفقیت ها و حال خوبشو از همچین آدم هایی پنهان کنه و اینکه شنیدم حرز امام جواد اگه هم ...

حق باشماست ممنون 

یکاری کن وقتی اومدورفت یه صدقه بده...

آره حتما