2777
2789
عنوان

بیاید بگید من چه غلطی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 72 پست
مگه مامان بابا نداره مجردی زندگی میکنه. نه بابا معلوم نیست الان چه غلطی کزذه تو این 4 ماه 

نه ۱۶سال تنها زندگی کرده،الانم میگه میام خونه میگیرم سمت خونه مامانت ولی من اصلا دلم نیست

صبر داشته باش ،باز میشه این در،صبح میشه این شب      برای آرامش و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستید 🌺🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید اسی تاپیک قبلیتو خوندم آخه مردی که دست بزن داره و شکاکه و هنوزم زیر یه سقف نرفتین خیانت کرده ...

با هر زبونی باهاش حرف میزنم هی گولم میزنه یه ساعت میشینم پیشش دوباره طپش قلب میگیرم میخوام سریع بیام خونه مامانم

صبر داشته باش ،باز میشه این در،صبح میشه این شب      برای آرامش و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستید 🌺🥰
دست بزن،خیانت،شکاک

خیانت رو نمیشه هیچ کارش کرد حالا زدن اینا بگی اشکال نداره ولی خیانت نه و بعدش یعنی باید یکی بهت بگه که جدا شی یعنی خودت نفهمیدی تا الان بعد مگه مامان بابا نداری چطوری اجازه میدن اونم تو عقد برندت

اتل متل توتوله گاو حسن چطوره😌
خیانت رو نمیشه هیچ کارش کرد حالا زدن اینا بگی اشکال نداره ولی خیانت نه و بعدش یعنی باید یکی بهت بگه ...

پدرم فوت کرده😓مامانمم سنش بالاس بنده خدا فکر میکنه طلاق بگیرم زشته

با هر زبونی باهاش حرف میزنم هی گولم میزنه یه ساعت میشینم پیشش دوباره طپش قلب میگیرم میخوام سریع بیام ...

احساساتی نشو یعنی نذار از احساست سواستفاده کنه به عاقبتش فکر کن جدایی تا چند ماه سخته بعدش یه نفس راحت میکشی 

منم چند سال پیش با یه نفر نامزد بودم همینطوری بود شکاک و خائن و دست بزن داشت نامزدیم به هم زدم 

شما بچه نیستید که خام حرفهای این آقا بشید.این شاید اخرین فرصت باشه که خودتون رو نجات بدید.ایشون هرگز درست نمیشن.تو مدت دو سال دو بار هم باردار شدید و سقط کردید.چرا؟چرا فکر نمیکنید؟اعصاب و روان خودتون رو به بازی نگیرید؟این حرف یادتون باشه این آخرین فرصته برای نجات خودتون و آیندتون.

هر کاری که شروع شده بالاخره یه روز تموم میشه.
پدرم فوت کرده😓مامانمم سنش بالاس بنده خدا فکر میکنه طلاق بگیرم زشته

ول‌کن بابا کجاش زشته بعدا بری با يه بچه بیای خوبه البته خودت میدونی من تو زندگی خودم موندم نمیتونم واسه یکی دیگه تصمیم بگیرم ولی چه مجردی چه الان خیانت رو اصلا نمیتونم تحمل کنم. مجردم بودم بهم خیانت کرد ازش جدا شدم بعد 5 سال 

احساساتی نشو یعنی نذار از احساست سواستفاده کنه به عاقبتش فکر کن جدایی تا چند ماه سخته بعدش یه نفس را ...

خب بعدش چکار کردی؟؟چه جوری راضی به جدایی شد

شما بچه نیستید که خام حرفهای این آقا بشید.این شاید اخرین فرصت باشه که خودتون رو نجات بدید.ایشون هرگز ...

سقط غیر عمدی بود ،انقدر ضعیف شده بودم شوهرمم دست به زن داشت مزید علت شد

ول‌کن بابا کجاش زشته بعدا بری با يه بچه بیای خوبه البته خودت میدونی من تو زندگی خودم موندم نمیتونم و ...

خب الان چی بگم بهش؟پیام بدم؟ گوشیمم خاموش کنم خوبه؟؟؟

خب الان چی بگم بهش؟پیام بدم؟ گوشیمم خاموش کنم خوبه؟؟؟

نخیر مگه بچه بازیه خاموش کنی بگو بیا خونمون رک و راست بگو نمیخوام باهم باشیم با يه آدم خائن 

نخیر مگه بچه بازیه خاموش کنی بگو بیا خونمون رک و راست بگو نمیخوام باهم باشیم با يه آدم خائن 

اکی

سقط غیر عمدی بود ،انقدر ضعیف شده بودم شوهرمم دست به زن داشت مزید علت شد

من نگفتم عمدی بود عزیزم.چرا باید از نظر روحی و جسمی در شرایطی قرار بگیرید که در دوران عقد باردار بشید و سقط کنید؟این فرد اصلا استحقاق پدری داره؟شما به حدی از این مرد میترسید که من از اینجا دارم استرس شمارو درک میکنم.چرا اینکارو با خودتون میکنید؟فردا که فرزندی باشه تا اخر عمر خودتون و یا این فرد محکوم به این زندگی خواهید شد.ضمن اینکه یه بچه بیگناه هم بخاطر سهل انگاری و به قول خودتون گول خوردن شما باید این همه دعوا و استرس و فشار رو تحمل کنه.چرا؟

هر کاری که شروع شده بالاخره یه روز تموم میشه.