2777
2789
عنوان

بیاید بگید من چه غلطی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 72 پست
لان قبول کنی و بری وقتی دوسش نداری با یه بچه چیکار میتونی بکنی مجبوری تا عمر داری بسازی سر حرفت وایس ...

هزار بار گفتم انقدر زبون بازه هزار جور قول میده میگه فقط پیشم باش همه چیو درست میکنم😭چقد من بدبختم خدا

الان چی بگم به نظرت زنگ بزنم بگم نیا یا بذارم بیاد بعد بگم من نمیام؟؟؟؟

صبر داشته باش ،باز میشه این در،صبح میشه این شب      برای آرامش و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستید 🌺🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چی بگم الان به نظرت؟گیر داده بیا خودم فقط باید جوابشو بدم مامانم اینا هیچی نمیگنج

خیلی جدی و منطقی باهاش حرف بزن بگو مگه من مسخره ی دست توام یه روز ناراحتی منو میاری میزاری خونه ی مامانم یه روزم دلت تنگ میشه میای میبری بگو منم جلو خانواده م ارزشو شخصیت دارم

بگو از کجا معلوم الان باهات بیام بازم فردا نیاریم اینجا

هزار بار گفتم انقدر زبون بازه هزار جور قول میده میگه فقط پیشم باش همه چیو درست میکنم😭چقد من بدبختم ...

اگه میدونی نمیتونی باهاش زندگی کنی زنگ بزن بگو نیاد خودت هم مادرتو بردار برو بیرون یا خونه یکی از فامیل 

زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟
خب درست مثل آدم تعریف کن الان ما از کجا بدونیم تو کجا میری و چرا نمیخوای بری 

دوسال نشده که عقد کردیم از اول کلی اختلاف داشتیم که تو تاپیکام هست، هزار جور شکایت اون از من کرده هزار جور شکایتم من از اون

چندماهمم به نیت جدایی کلا خونه مامانم بودم حالا اومده میگه آشتی کنیم اینجام که میخوام برم خونه شوهرمه که مجردی زندگی میکنه خونه خودم نیست

صبر داشته باش ،باز میشه این در،صبح میشه این شب      برای آرامش و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستید 🌺🥰

سلام عزیزم نمیخاد زنگ بزنی پیام بده بهش

بگو بش که من آمادگیشو ندارم چن وقتی ازت دور بودم متاسفانه نمیتونم بیام انشاالله یه دفعه دیگه و بگو که دوس هم ندارم راجبش بحث کنم لطفا نیا دنبالم اذیت میشم میخام با خودم کنار بیام

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ...🪐
اگه میخوای جدا شی که خب باهاش نرو.ولی اگنمیخوای جدا شی دیگه شوهرته موش و گربه بازی نمیشه

میخوام جداشم ولی از پس زبونش بر نمیام هرچی میگم یه قول میده و بعدا عمل نمیکنه خسته شدم

میخوام جداشم ولی از پس زبونش بر نمیام هرچی میگم یه قول میده و بعدا عمل نمیکنه خسته شدم

بگو قول الکی نمیخوام باید تعهد یدی

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد
خیلی جدی و منطقی باهاش حرف بزن بگو مگه من مسخره ی دست توام یه روز ناراحتی منو میاری میزاری خونه ی ما ...

اره این خوبه

بهش بگو تو دیگه حنات پیش من رنگی نداره هر دفعه یه جور قول میدی و عمل نمکنی بهش ایندفعه هم مثل دفعه های قبل 

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ...🪐
دوسال نشده که عقد کردیم از اول کلی اختلاف داشتیم که تو تاپیکام هست، هزار جور شکایت اون از من کرده هز ...

مگه مامان بابا نداره مجردی زندگی میکنه. نه بابا معلوم نیست الان چه غلطی کزذه تو این 4 ماه 

اتل متل توتوله گاو حسن چطوره😌

ببخشید اسی تاپیک قبلیتو خوندم آخه مردی که دست بزن داره و شکاکه و هنوزم زیر یه سقف نرفتین خیانت کرده که هیچوقت عوض نمیشه 

من اگه بودم همین الان خودمو نجات میدادم میخوای یه عمر گرفتار این آدم بشی که چی