2777
2789
عنوان

بیاید بگید من چه غلطی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 72 پست
خوب اگر حالت اینقدر بده بگو نه  عقدید؟

چه جوری بگم ناراحت نشه هزار جور فکر میکنه اینجور وقتا

صبر داشته باش ،باز میشه این در،صبح میشه این شب      برای آرامش و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستید 🌺🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرو پشیمون میشی اگه تفاهم ندارین تا عقدی جدا شو بعدش پشیمون میشی 

زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟
نرو پشیمون میشی اگه تفاهم ندارین تا عقدی جدا شو بعدش پشیمون میشی 

داشتیم جدا میشدیم اصلا دوباره اومد گفت نه اشتی کنیم حالا امشبم میخواد بیاد😭😭😭مامانم سنش بالاس بابامم فوت شده چه جوری بگم بحث نشه بره خودش آخه

صبر داشته باش ،باز میشه این در،صبح میشه این شب      برای آرامش و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستید 🌺🥰

شوهرت غریبه نیست که

میزنم گیتارو میخونم 😍🙃میزنی زااار و میدونی🙃من اینجوری خالی میشم 🙃🙃تو اینجوری نمیتونی😔🙃میرم تو ماشینو فقد با ی موزیک داد میزنم. میرم ولی یادت نره. برنده بازی منم 😏برو و دوراتو بزن. میرمو دور نمیزنم 😢😏      
چ سخت منم شرایط شما ی وقتی داشتم  کلی گریه کردم موقعی ک میرفتم

خب چکار کردی بعدش؟الان خوبی دیگه؟

داشتیم جدا میشدیم اصلا دوباره اومد گفت نه اشتی کنیم حالا امشبم میخواد بیاد😭😭😭مامانم سنش بالاس باب ...

لان قبول کنی و بری وقتی دوسش نداری با یه بچه چیکار میتونی بکنی مجبوری تا عمر داری بسازی سر حرفت وایسا  بهش بگو به این دلایل میخوام جدا شم 

زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟
چه راحت نرم شدی که بری مگه زندگی مسخره بازیه که هر وقت دلش خواست ولت کنه هر وقتم دلش خواست بیا ببرت ...

خب چی بگم الان به نظرت؟گیر داده بیا خودم فقط باید جوابشو بدم مامانم اینا هیچی نمیگنج

چندماهه ندیدمش اصلا یه جوری ام

درکت می کنم برای منم پیش اومده ولی اولیا آخر باید ببینیش

میزنم گیتارو میخونم 😍🙃میزنی زااار و میدونی🙃من اینجوری خالی میشم 🙃🙃تو اینجوری نمیتونی😔🙃میرم تو ماشینو فقد با ی موزیک داد میزنم. میرم ولی یادت نره. برنده بازی منم 😏برو و دوراتو بزن. میرمو دور نمیزنم 😢😏      
چه جوری بگم ناراحت نشه هزار جور فکر میکنه اینجور وقتا

عزیزم شما خودت حالت بده از اون بعد فکر اونی 

بگو من نظرم روی جداییه 

البته من اصلا در جریان زندگیت نیستم نمی‌دونم چی شده فقط کلی گفتی حالت بده من هم میگم جدایی