2777
2789

این روستای باستانی که در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است، از معدود موارد معماری صخره‌ای است که به شکلی گسترده در تمامی ساختار روستا استفاده شده است. نمونه‌های معماری صخره‌ای هرچند که در دیگر کشورها نیز به‌ طور معدودی به چشم می‌خورد، اما هیچ‌ کدام جاذبه‌های فرهنگی، تاریخی و گردشگری میمند را ندارند. مهم‌ترین شاخصه این روستا، مسکونی بودن واحدهای صخره‌ای میمند است. بر خلاف دیگر مکان ها که افراد برای ساخت کاشانه خود سنگ بر روی سنگ قرار می دهند، در این روستای شگفت انگیز با برداشتن و کنده کاری سنگها خانه ها بنا شده اند. اگر دقت کنید متوجه می شوید که سقف هر خانه حیاط خانه دیگر است و کوچه یا پیاده رو معنای چندانی ندارد.

در این روستای صخره ای ۴۰۰ خانه در دو تا پنج طبقه بر روی یکدیگر قرار گرفته اند که با نام کیچه شناخته می شوند. این تعداد کیچه دارای دو هزار و پانصد اتاق است. برای ورود به کیچه ها باید از دالانی روباز که در دل کوه حفر شده است گذر کرد. این کیچه ها دارای درب های کوتاهی هستند که برای داخل شدن از آنها باید کمی سر خود را خم کنید. از نمای بیرونی، کیچه ها اندازه های متفاوتی دارند اما مساحتشان از نود متر مربع بیشتر نیست. در دیواره اتاق ها طاقچه هایی کنده شده است که محل قرار گیری ظروف، رختخواب و یا چراغ است.

اکثر بناها در روستای میمنت کاربری مسکونی دارد و فقط چند بنا به عنوان مسجد ، حسینیه ، مدرسه و اتشکده دارای کاربری عمومی هستن .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.