2777
2789
عنوان

اونایی ک‌ایراپیشع هستن

287 بازدید | 27 پست

سلام‌خانمها شماهم یکسره بلاک میشید ؟؟

من  دیروز ۳بار بلاک شدم‌ی ساعته 

۱۰۰تاپلاک‌میزدم یک ساعت بلاک 

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
این روزا هیچی نمیذارن فقط دیروز حتما تعداد اشتباهاتت زیاده

اره ۱۰روز بود هیچی نبود خداکنه حالا بزارن 

اخه ابجیمم بلاک‌میشد 

😐😐

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه؟چقد تاحالا پول درآوردی ازش؟

چطوری دست میذارید روی نقطه ضعف‌های هم؟ من وقتی نقطه ضعف یکیو میدونم همش استرس دارم نکنه تو حرفام ناخوداگاه چیزی بگم اون فک کنه عمدی بوده ناراحت شه...

من ماهی ۴۰۰  دوماهه ک وارد شدم 

هفته ۱۰۰ 

۱۰روزم ک‌پلاک‌نداره 

کمه ولی کاچی به از هیچیه خداروشکر 

توخونه بیکار و بخاطر بچه هام‌نمیشه برم بیرون کار کنم 

کمه ولی کاچی به از هیچیه خداروشکر  توخونه بیکار و بخاطر بچه هام‌نمیشه برم بیرون کار کنم

آره بهتر از بیکاریه واقعا

چطوری دست میذارید روی نقطه ضعف‌های هم؟ من وقتی نقطه ضعف یکیو میدونم همش استرس دارم نکنه تو حرفام ناخوداگاه چیزی بگم اون فک کنه عمدی بوده ناراحت شه...
من ماهی ۴۰۰  دوماهه ک وارد شدم  هفته ۱۰۰  ۱۰روزم ک‌پلاک‌نداره

من‌امروزم ۳بار بلاک شدم ۱۰۰تا پلاک‌میزنم  بلاک‌میکنه منو 🤕🤕

سلام عریزم برای شما هم سه چهار روزه پلاک نیست؟

سلام عزیزم برای من ۲هفته پلاک نبود بعد از یکشنبه پلاک چهارشنبه بود 

اما منو مرتب بلاک میکرد متاسفانه ۱۰تومن بیشتر کارنکردم 😣😣😣😐😐😐

سلام عزیزم برای من ۲هفته پلاک نبود بعد از یکشنبه پلاک چهارشنبه بود  اما منو مرتب بلاک میکرد مت ...

منم چهارشنبه اومد واسم قسمت متن پردازش خیلی خوب بود هر آدرسیو ۲۰۰ تومن میداد ولی دیگه نه پلاک هست و نه متن پرداز😢

💚
منم چهارشنبه اومد واسم قسمت متن پردازش خیلی خوب بود هر آدرسیو ۲۰۰ تومن میداد ولی دیگه نه پلاک هست و ...

اره منم از همون متن پرداز کار کردم این‌۱۰تومنو 😂😂😂😂😂