2777
2789
عنوان

کاش می‌شد مرد...

854 بازدید | 47 پست

انقدر از دیشب گریه کردم که چشمام درست نمی‌بینه

حالم خیلی بده

توان توضیح مفصل ندارم که اگه بخوام حرف بزنم یه مثنوی میشه

سال‌هاست درگیر مشکلی هستم و خصوصا توی چند سال اخیر خیییلی برای رفعش تلاش کردم اما هرقدر بیشتر تلاش کردم و مبارزه کردم، اتفاقات بدتری افتاد... نمیدونم خدا چه مشکلی باهام داره که مقدر کرد کل جوونیم نابود بشه

خواهشا نصیحت و قضاوتم نکنید، فقط ازتون میخوام دعا کنید و از خدا بخواید که اگه مشکلم رو حل نمیکنه لااقل عذابم نده و خودش منو ببره...

هیچکس دردی که من کشیدم رو نمیفهمه، یک سوم عمرم به افسردگی و افسردگی شدید گذشت، یعنی از اول جوونیم تا حالا که بالای سی سالمه... به خدا بنده بدی برای خدا نبودم و بابام از من بیشتر از باقی بچه‌هاش راضی بود و می‌گفت تو آینده روشنی داری و من خر هم باورم شده بود... الآن شرایط من از همه خواهرام بدتره، هیچی از زندگی نفهمیدم، به کدوم گناه؟ این‌که خواستم سالم و درست زندگی کنم؟ این‌که خواستم دل پدر و مادرم رو راضی نگه دارم؟

شک کردم به همه چیز

زندگیم عین یه کابوسه

هر راهی رو رفتم به در بسته خورد و تازه چند تا هم سنگ از آسمون اومد و خورد توو فرق سرم!

حتی صدام رو نمیشنوه که بارها التماسش کردم که لااقل منو ببره... کلا فراموشم کرده

من دردای جسمی زیادی رو کشیدم اما درد شدید روحی از همه بدتررره

خیلی صبور بودم، بیشتر از ده سال صبوری کردم اما دیگه کم آوردم...

ازش بخواید منو ببره، شاید به حرف شما گوش بده!

فقط اونایی که درکی از شرایطم ندارن لطفا چیزی نگن و حالم رو بدتر نکنن... من واقعا توی شرایط نرمالی نیستم

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا ک هرچ زودتر حال دلت خوب شه عزیزم مرگ‌چیه خدا نکنه گلم

از بیست سالگی تا الآن دلش به حالم نسوخته، کِی قراره دلش بسوزه و رحم کنه؟ دارم خفه میشم... چقد صبوری کنم

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)

انشاءالله مشکلتون حل بشه اما اینجور درباره خدا نگید چقدر خوب بود راضی بودیم وشاکر از جیزی که خدا برامون مقدر کرده چون دنیا فانیه ببخشید قصد نصیحت نداشتم فقط خاستم یه تلنگر بزنم 🌹

از بیست سالگی تا الآن دلش به حالم نسوخته، کِی قراره دلش بسوزه ک رحم کنه؟ دارم خفه میشم...چقد صبوری ک ...

الهی😞

واقعا خیلی ناراحت میشم وقتی میبینم یکی انقد ناامید شده یا دلش شکسته یا زندگیش سخته و دوسش نداره

فقط از ته دل برات آرزو میکنم و از خدا میخوام زود زود حال دلت حوب شه و کلی بخندی و شاد باشی انقد ک هررچی غم گشیدی همه رو یادت بره و کلی از زندگیت راضی باشی😞❤

عزیزم امیدوارم هر چی زودتر حال دلت خوب بشه کاری که از دست ما بر میاد ابراز همدردی و دعا کردنه حق داری درکت میکنم خوب بودن تاوان داره همیشه آدم های مهربون غمگین ترن نمیدونم دلیلش چیه .خواستی درد ودل کنی رو من حساب کن همو دورور ۳۰و خورده ایم و همسنیم 💝برا آرامش دلت صلوات میفرستم .

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ🌿♥

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼

مرگ برای چی.... 

ان شا الله مادرشوهرم پیش مرگت بشه.... 

من یک مادرشوهری دارم عجوزه. زنگ میزنه خانه من نیاید. ما سالی یکبار  یک روز میریم. 

ولی خودش آویزون خونه ماست. 

چهار تا هم عروس طلاق داده. لرآشناخورعوضیه. 

ببین من چی میکشم. اون عروس ها را که طلاق داده بچه داشتن. نفرین نوه هاش پشت سرشه. 

عزیزم صبور باش روزهای خوب هم خواهند آمد انشالله

دیگه کِی؟

هر روز داره شرایطم بدتر میشه، دیگه از افسردگی گذشته، واقعا دارم به جنون میرسم... شایدم رسیده باشم، چون احوالاتم اصلا طبیعی نیست... از خودم بدم میاد این‌طوری، خسته شدم...

به کسی که این همه نا امید شده چجوری امیدواری بدم؟ 

چی بگم؟ دعا کردم فقط برات. دعا کردم آرامش جایگزین حال الانت بشه. دعای مادر و پدر هم پشت سرته

اگه خواستین برای شادی روح مامانم قشنگم صلوات بفرستین لطفا. مرسی مهربونا❤️

دیگه کِی؟ هر روز داره شرایطم بدتر میشه، دیگه از افسردگی گذشته، واقعا دارم به جنون میرسم... شایدم رس ...

اینو بدون ک تنها تو نیستی خیلیا شرایطشون بدتره دگ چ کنیم میگذره دگ😓

به نیت 
دیگه کِی؟ هر روز داره شرایطم بدتر میشه، دیگه از افسردگی گذشته، واقعا دارم به جنون میرسم... شایدم رس ...

عزیزم منم شرایط تو رو تجربه کردم وقتی بچم مریض بود فکر میکردم دیگه هیچ وقت حالم خوب نمیشه فقط دوست داشتم بمیرم فکر میکردم چکار کنم خانوادگی بریم اون دنیا خیلی به خودکشی فکر کردم اما خدا رو شکر میکنم طاقت آوردم الآنم آرامش دارم