2777
2789
عنوان

کاش می‌شد مرد...

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 47 پست
دیگه کِی؟ هر روز داره شرایطم بدتر میشه، دیگه از افسردگی گذشته، واقعا دارم به جنون میرسم... شایدم رس ...

نمی‌دونم مجردی یا متاهل ؟دعا میکنم به آرامش برسی دعا میکنم خدا هیچ کس با بچه ش امتحان نکنه 

انشاءالله مشکلتون حل بشه اما اینجور درباره خدا نگید چقدر خوب بود راضی بودیم وشاکر از جیزی که خدا برا ...

عزیزم من همیشه سعی میکنم ملاحظه همه رو بکنم، اما تلنگر؟ مگه ماها در چه جایگاهی هستیم که بخوایم به کسی تلنگر بزنیم؟ شما شرایط منو میدونی؟ اصن شاید من ازت بزرگتر باشم و اصن درست نیست این طرز حرف زدن...

سر همین حرفا شک داشتم تاپیک بزنم

دستام داره میلرزه

به خدا همیشه مراقبم دلی رو نشکنم اما الان...

فقط ایمو م عزیز دلم که خدا اگه قادر تواناست پس مظلوم که نیاز باشه از حقش دفاع کنیم و وکیل و وصیش باشیم

امیدوارم امیدوارم بتونی شرایط نامساعد منو درک کنی

بازم ممنونم ازت چون میدونم قصدت بد نبوده و فقط احتمالا کم سن و سالی و زیادی جوونی 🌷 شاید منم اگه خیلی جوون بودم از این حرفا میزدم، نمیدونم...

در هر حال وقتی کسی حالش خوب نیست و در موضع ضعفه نیا پیشش از کسی که در موضع قدرته دفاع کن، مگه خدا ضعیف و مظلومه آخه؟! این حرفا تلنگر نیست برای آدمی به سن من، فقط حالش رو بدتر می‌کنه!

داستان عبدالمطلب و درخواستش از ابرهه رو بخون، وقتی خطاب به ابرهه گفت: من صاحب شترانم، این خانه خود صاحبی دارد!

حتی عبدالمطلب هم وکیل وصی خدا و خونه خدا نشد چون اعتقاد داشت خدا خودش قوی‌تره! نمیدونم ماها چمونه هی میخوایم از حق خدا پیغمبر دفاع کنیم! بابا اونا زورشون از ما بیشتره، شک نکن!

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم امیدوارم زودتر حال دلت خوب شه... درمانو شروع کردی؟ مشاوره برو 

والا بابام نمیذاره جایی بریم

قبل از کرونا میرفتم اتفاقا

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
الهی😞 واقعا خیلی ناراحت میشم وقتی میبینم یکی انقد ناامید شده یا دلش شکسته یا زندگیش سخته و دوسش ند ...

مرسی عزیزم

بغض کردم

کاش بشه کاش...

از پارسال تا حالا خیییلی درد کشیدم خیییلی

والا بابام نمیذاره جایی بریم قبل از کرونا میرفتم اتفاقا

مگ شرایطت متوجه نیس؟

بخوای تو خونه بشینی و ارزوی مرگ کنی ک نمیشه باید درمان شی فک میکنی این دکتر و اینا فقط حرفن ولی اشتباه میکنی منم ۳ سال تو ی شرایط افسردگی و اختلال دو قطبی بودم درمانو ک شروع کردم ۱ سال زمان برد تا حالم خوب شد 

عزیزم امیدوارم هر چی زودتر حال دلت خوب بشه کاری که از دست ما بر میاد ابراز همدردی و دعا کردنه حق دار ...

ممنونم عزیز دلم ممنونم 😘

مرگ برای چی....  ان شا الله مادرشوهرم پیش مرگت بشه....  من یک مادرشوهری دارم عجوزه. زنگ ...

ای بابا...

والا اونا که نفرین پشتشونه انگار وضعشون از ما بهتره

به کسی که این همه نا امید شده چجوری امیدواری بدم؟  چی بگم؟ دعا کردم فقط برات. دعا کردم آرامش ج ...

مرسی عزیز

من به دعای پدر خیلی اعتقاد داشتم اما انگار الکی بود...

عزیزم منم شرایط تو رو تجربه کردم وقتی بچم مریض بود فکر میکردم دیگه هیچ وقت حالم خوب نمیشه فقط دوست د ...

چقد طول کشید؟ چند وقت؟

شرایط من بیشتر از یازده ساله اینه و هی بدتر شده! یازده سال کم نیست!! وگرنه من آدمی نبودم زود ناامید بشم، از بچگی به صبوری معروف بودم...

البته این سالا تلاش هم کردم اما چه فایده؟ وقتی نخواد نمیشه

خودش توی قرآن میگه که به هرکس بخواهد بی حساب روزی میدهد... دلش نخواسته به من روزی بده و منم زور الکی زدم و خودم رو مسخره کردم تمام این سالا

مگ شرایطت متوجه نیس؟ بخوای تو خونه بشینی و ارزوی مرگ کنی ک نمیشه باید درمان شی فک میکنی این دکتر و ...

پس چرا حال من هیچ‌وقت نرمال نشد؟ من از سال 91 دارو می‌خورم و مشاوره هم زیاد رفتم. میدونی پیدا کردن مشاور خوب و کاربلد هم سخته و البته باید زمان بذاری و هزینه هم بالاست...

شما خوب خوب شدی؟ مشاورت کی بود؟

در مورد پدرم هم چیزی نگم بهتره، فقط به فکر سلامت جسم ماست شدیددد اما اصلا سلامت روح رو نمی‌بینه! واقعا در عجبم...

پس چرا حال من هیچ‌وقت نرمال نشد؟ من از سال 91 دارو می‌خورم و مشاوره هم زیاد رفتم. میدونی پیدا کردن م ...

من افسردگی دو قطبی شدید داشتم دوتا خودکشی ناموفق داشتم بعدش روانپزشک بیمارستانی ک ب خاطر خودکشیم بستری بودم بهم سر زد و وقت داد باور کن اسمش یادم نیس ۴ سال گذشته 

دکترم میگف خودم باید بخوام تا بتونم من اولش خیلی حالم بد بود ولی ب خودم اومدم خودم خاستم خوب شم شروع کردم کارایی ک حالمو خوب میکرد از چیزایی ک ناراحتم میکرد دور شدم از تنهاییم اومدم بیرون 

باور کن کار سختی نیس فقط یکم بیشتر بخند :)

من افسردگی دو قطبی شدید داشتم دوتا خودکشی ناموفق داشتم بعدش روانپزشک بیمارستانی ک ب خاطر خودکشیم بست ...

چقد خوب

خدا رو شکر

ولی چرا فکر می‌کنی من نخواستم یا تلاش نکردم؟! شاید خیلی بیشتر از اونچه که تصور کنی تلاش کرده باشم و اصن همینه که دلم بگیره، هربار با کلی امید بلند شدم و... ولش کن یادم میفته حالم خیلی بد میشه... خدا انگار دلش نمی‌خواست وضعیت منم عین آدمیزاد بشه و سامون بگیره...

برات خیلی خوشحالم عزیزم، از ته دل میگم. 🌷

تهرانی؟

جواب من با بقیه کامنتا فرق داره دوست خوبم...

نه میگم این چه حرفیه ناامید نباش...نه میگم اشکال از خدا نیست و ...نه میگم برا ارامش دلت صلوات میفرستم و ....که همه ی اینا چرت و پرته..

حال و روزتو میفهمم...چون بعد از کلی گریه و نالیدن اومدم سمت نی نی سایت این تاپیکو دیدم

منم چند ساله کارم شده شبانه روز گریه‌‌‌‌.....هر مدل نذری دعایی التماسی دخیلی بگی من بستم ولی روز به روز زندگیم بدتر شد....بازم نامید نشدم...تو همین اوضاع داغونم گفتم برم برا چیزایی که دارم هرچند کم شکرگزاری کنم...قشنگ یادمه...برا یه موضوع چند روز نماز شکر میخوندم‌..کمتر از یک هفته همون چیزو از زندگیم گرفت....برا هرچی شکرش کردم ازم گرفتش..برا هرچی حاجت داشتم به هر زبونی التماسش کردم شبا تا صبح قران میخوندم با چشم گریون که نوشته های قرانو نمیتونستم ببینم...چند ساااااله هر روز و هر شب کارم همینه....ولی روز به روز بدتر شد زندگیم و بهتر نشد....منم مدت هاست آرزوی مزگ دارم.....حسم رو نمیتونم بیان کنم....زنده زنده سوختم تو این زندگی...نگام نکرد خدا هرچی التماس کردم‌‌‌...من گاهی اوقات انقدر گریه کردم غش کردم سرجام بیهوش شدم.....ولی اگه بگی سر سوزنی تا الان برام کاری کرده ...نکرده.......منم با تمام وجودم دارم عذاب میکشم.....نمیخامم مثل بقیه بگم انشالا درست میشه نگران نباش‌.....به منم همینو گفتن الان سال هاست درست نشد که هیچی تبدیل به جهنم شد زندگیم.....انشالا خدا من و تورو اگه قرار نیست نجات بده همون بکشه بهتره....گند بزنن دنیای مزخرفشو

من افسردگی دو قطبی شدید داشتم دوتا خودکشی ناموفق داشتم بعدش روانپزشک بیمارستانی ک ب خاطر خودکشیم بست ...

راستش من نمیدونم چی حالم رو خوب میکنه

شاید باور نکنی اما دیگه خیلی وقته هیچ چیزی منو به وجد نمیاره و خوشحالم نمیکنه :( این خیلی دردناکه، اونم برای منی که تا 20سالگی اونقددد آدم باذوقی بودم و از کمترین چیزا شاد میشدم و کلا کودک درونم فعال بود!

انگار یهو پیر شدم

از کودکی وارد پیری شدم...

افسردگی دوقطبی چیه؟ مگه دوقطبی دو فاز افسردگی و شیدایی نداره؟

راستی مشکل شما دلیل خاصی داشت یا یهو شروع شد؟ منظورم اینه که اتفاقی افتاد و باعثش شد؟