2777
2789
عنوان

دیروز یه کودک کار.. (مواظب باشید به خاطر بچگیشون گولتون نزنن)

| مشاهده متن کامل بحث + 1568 بازدید | 92 پست
من از مغازه اومدم بیرون یکی دیگه بلافاصله اومد گفت خاله برام چورک میخری؟ گفتم چی میگی بچه متوجه نمیش ...

چه خوبه که تو معذوریت و خجالت قرار نمیگیری

آفرین بهت 👌👏

هم کمک کردی و بهشون خوراکی دادی هم زیر بار حرفشون نرفتی

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁
چه خوبه که تو معذوریت و خجالت قرار نمیگیری آفرین بهت 👌👏 هم کمک کردی و بهشون خوراکی دادی هم زیر ب ...

اخه یکی دوتا نیستن اگه بخوام از صبح که میرم بیرون کمک کنم تا شب حقوق یک ماهم تموم میشه😄، ترجیحم اینکه به نیازمندایی که خیریه ها معرفی میکنن یا ایتام کمک کنم...

اصلا حسین (ع)رنگ غمش فرق میکند                        به همه میگویم که تورا دوست دارم...شمایی را که از این حال زار من و ایمان بال پشه ای من اذیت میشوی و باز هم دعایم میکنی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینجا دوسه ماه به یکی کمک مالی میکردم بعد بهش گفتم آدرس بده دخترخالهام همشهریته بیاد دورادور ببی ...

خدا نگذره از این جور آدمای لاشی

علاوه بر تیغ زدن مردم، باعث میشن ک حق نیازمندای واقعی هم پایمال بشه....