2777
2789
عنوان

دیروز یه کودک کار.. (مواظب باشید به خاطر بچگیشون گولتون نزنن)

| مشاهده متن کامل بحث + 1568 بازدید | 92 پست

شوهر من چن شب پیش رفته بود میوه فروشی. میگفت یه زنی داشت از بین سیب زمینی خرابا سیب زمینی جمع میکرد. بعد اومد حساب کنه پولش کم بود.... میگفت التماس میکرد میگفت برا بچه هام میخوام غذا بپزم ندارم. شوهر منم دلش سوخته بود چن کیلو سیب زمینی براش خریده بود اقای فروشنده هم گفته بود 100 تومنم بدهکاره شوهرم داده بود... حالا میگم نکنه شگردشون بوده

دوستان گل نی نی سایتی من به دعاهای شما خیلی اعتقاد دارم. برای ارامش همیشگی زندگیم و خونه دار شدنم یه صلوات میفرستید.. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من چن شب پیش رفته بود میوه فروشی. میگفت یه زنی داشت از بین سیب زمینی خرابا سیب زمینی جمع میکرد. ...

آدم دلش طاقت نمیاره 

چی بگم اگرم نکنیم بعدا عذاب وجدانش دیوونمون میکنه

خدا کنه فقط کلاهبرداری نکنن و آدما بتونن به نیازمندای واقعی کمک کنن

چون شرایط اقتصادی مردم خیلی بد شده و خیلیا نیازمند واقعی هستن که احتیاج به کمک دارن 

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁

باورم نمیشه دقیقا شبیه همین اتفاق و دیالوگا بین شما و اون بچه رو چند وقت پیش منم داشتم

اومد گفت خاله گرسنمه برام چیزی میخری،منم باهاش رفتم مغازه ی دفعه گفت هوا سرده چای بخر دست گذاشت روی چای گرون قیمت و البته بسته بزرگ، دلم سوخت اما بهش گفتم چای بدرد تو نمیخوره تنقلات براش خریدم

پس این ترفندشونه،عججججب!

اصلا حسین (ع)رنگ غمش فرق میکند                        به همه میگویم که تورا دوست دارم...شمایی را که از این حال زار من و ایمان بال پشه ای من اذیت میشوی و باز هم دعایم میکنی!
باورم نمیشه دقیقا شبیه همین اتفاق و دیالوگا بین شما و اون بچه رو چند وقت پیش منم داشتم اومد گفت خال ...

بله و با مغازه دار هماهنگن

مغازه دار سریع کارتو میکشه بچه هم میگه این چاییو اینجا برام نگه دار شب میلم میبرم تا چند با همین ترفند چند نفرو میبره اونجا براش خرید کنن آخر شب میره پول همه شونو از مغازه دار میگیره

شوهر من چن شب پیش رفته بود میوه فروشی. میگفت یه زنی داشت از بین سیب زمینی خرابا سیب زمینی جمع میکرد. ...

من واقعا نمیتونم دربرابر خانم ها مقاومت کنم 

بشدت اذیت میشم میبینم تو سطل زباله دنبال وسیله اند یا مثل این چیزی که تعریف کردین،واقعا سخته!خداخیرتون بده

اصلا حسین (ع)رنگ غمش فرق میکند                        به همه میگویم که تورا دوست دارم...شمایی را که از این حال زار من و ایمان بال پشه ای من اذیت میشوی و باز هم دعایم میکنی!
باورم نمیشه دقیقا شبیه همین اتفاق و دیالوگا بین شما و اون بچه رو چند وقت پیش منم داشتم اومد گفت خال ...

برای ما هم یه چای گرون قیمت و بسته بزرگ برداشت و فروشنده سریع کارتو کشید بدون اینکه مبلغو بگه 

بعدش که اعتراض کردیم که چرا این چایی رو بهمون دادی خندید

بله و با مغازه دار هماهنگن مغازه دار سریع کارتو میکشه بچه هم میگه این چاییو اینجا برام نگه دار شب م ...

⁦☹️⁩ من همش با خودم میگفتم اخه بچه چای به چه کار تو میاد!

دیگه حالا همه که اینجوری نیستن میگن به کسی شک نکنید خوب نیست بنا بر این بذارید که همه خوبن مگر اینکه ثابت بشه 

برای ما هم یه چای گرون قیمت و بسته بزرگ برداشت و فروشنده سریع کارتو کشید بدون اینکه مبلغو بگه  ...

البته من اعتراض کردم اگر به همسرم بود که چندتا دیگه هم براش می خرید می اومد بیرون 

برای ما هم یه چای گرون قیمت و بسته بزرگ برداشت و فروشنده سریع کارتو کشید بدون اینکه مبلغو بگه  ...

من خودم چندتا تنقلات برداشتم دادم به فروشنده به پسره گفتم عزیزم گرسنته اینا بهتره برات✋😂 اصلا فکر نمیکردم شیوشون باشه فقط با خودم میگفتم چای اخه به چه درد این میخوره😂😂

چای پس میدن و پولشو از فروشنده میگیرن

من خودم چندتا تنقلات برداشتم دادم به فروشنده به پسره گفتم عزیزم گرسنته اینا بهتره برات✋😂 اصلا فکر ن ...

😄 کار خوبی کردی

من که اعتراض کردم رفت بیرون مغازه داد میزد به من میگفت هووو خسیس خیلی خسیسی شوهرمم دنبالش کرد که بهم فحش نده اونم مثل گربه می دویید بهم میگفت خسیسِ بدبخت 😄🤦‍♀️

البته من اعتراض کردم اگر به همسرم بود که چندتا دیگه هم براش می خرید می اومد بیرون 

من از مغازه اومدم بیرون یکی دیگه بلافاصله اومد گفت خاله برام چورک میخری؟ گفتم چی میگی بچه متوجه نمیشم گفت گرسنمه دیگه به اون گفتم برو با اون دوستت شریکی بخورین

ولی بصورت کلی وضع خرابه واقعا دوقدم خیابون راه میری انقدر این جور موارد میبینم!

😄 کار خوبی کردی من که اعتراض کردم رفت بیرون مغازه داد میزد به من میگفت هووو خسیس خیلی خسیسی شوهرمم ...

بچه پرو😂😂