2777
2789
عنوان

همه ی پدر و مادر ها مقدس نیستند !

852 بازدید | 33 پست

همه ی پدر و مادر ها مقدس نیستن چقدر بهمون گفتن پدرته احترامشو نگه دار، مادرته احترامشو نگه دار ، چرا یه بارم نمیگن بچه اته احترامشو نگه دار به حرفش گوش بده ، بدقولی نکن ، پشتشو خالی نکن ، اعتماد به نفسش رو به فنا نده ، نذار حسرت چیزی به دل بچه ات بمونه ، اذیتش نکن ، روانیش نکن و....

نمی‌فهمم چرا چرا 😐🤦 

حالا هرچقدر میخواین بکوبید منو مهم نیست از امروز دیگه هیچ بی احترامی رو نمی‌پذیریم و بیشتر از هر موقع دیگه ای ایمان آوردم به این جمله که پدر و مادرها مقدس نیستند و قرار نیست هر طور دلشون میخواد رفتار کنن باهامون و ما دم نزنیم 😣

روبه رشدم 🌱

😭😭😭😭😭

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

در قبال هم مسئولیم🥰 مسئول جسم و روح همیم.در هر مرتبه و جایگاهی

کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد)  من‌ 🧚‍♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚‍♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من که دارم دق میکنم از مرور خاطراتم.من حلالشون نمیکنم که باعث شدن همچین سرنوشتی داشته باشم.

من خیلی دختر با استعدادی بودم خیلی 

ولی هیچی نشدم

ای ما و صد چوما ز پی تو خراب و مست ,ما بی تو خسته ایم  تو بی ما چگونه ای?

بچه دار شدن توانایی همس. زن ها بعد پریود و مرد ها بعد رسیدن به بلوغ آمادگی بچه دار شدن رو دارن.  پس نتیجه میگیریم هر آدمی روانی قاتل مهربون بداخلاق ظالم می‌تونه بچه دار بشه. پس بچه دار شدن لیاقت نمیخواد. همه آدمایی هم که بچه میارن مقدس نیستن...   

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست