2777
2789
عنوان

عکس خونم خیلی کوچیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 4721 بازدید | 152 پست
ما دوتا بچه داریم دو سال مستاجر بودیم ورشکست شدیم اخه ماه ب ماه استرس اجاره خونه داشتم خیلی سخت بود

انشالا بهترینا برات اتفاق بیافته عزیزم خیلی سخته واقعا

چرا امضا منو خوندی فوضول

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مسکن مهر چجوریه خرید اینا من هیچی راجبش نمیدونم

مسکن مهرها ارزونن. و مسکن ملی رو به خانواده هایی که خونه ندارن قسطی میفروشن.منم دقیق نمیدونم.‌همسرم درجریانه.  از بنگاهی ها پرس وجو کنید عزیزم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
اها ممنونم

مسکن ملی ها ساخت بهتری دارن و گرونترن،ولی قسطیه. مسکن مهر ارزونترن و ساخت ضعیف تری دارند. تحقیق کنید گیرتون میاد.‌برادرشوهر مجردم به تازگی یه ۵۰ متری مسکن مهر خریده ۱ تومن

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
مسکن ملی ها ساخت بهتری دارن و گرونترن،ولی قسطیه. مسکن مهر ارزونترن و ساخت ضعیف تری دارند. تحقیق کنید ...

بنظرت یک خونه دربست بخرم پایین شهر بهتره یا مسکن مهر که بیرون شهره کدوم بهتره بنظرت

چرا امضا منو خوندی فوضول

بنظرت یک خونه دربست بخرم پایین شهر بهتره یا مسکن مهر که بیرون شهره کدوم بهتره بنظرت

ببین کدوم محله ی سالم تری داره عزیزم. محله و امنیتش خیلیی شرطه.‌من مسکن مهر بودم  امنیتش فوق العاده بود. پایین شهرمون امنیتش کم بود.‌ بسته به اینکه کدوم شهر و کدوم منطقه ای،باید انتخاب کنی💙

تابلو و تزئینات نمیدونم چیا بگیرم

خونه رو هم بعد ها قراره کاغذ دیواری کنیم

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

.

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

فعلا تابلو اینا نخریدیم دستمون خالی شد سر تعمیرات و بازسازی خونه