یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
مسکن ملی ها ساخت بهتری دارن و گرونترن،ولی قسطیه. مسکن مهر ارزونترن و ساخت ضعیف تری دارند. تحقیق کنید گیرتون میاد.برادرشوهر مجردم به تازگی یه ۵۰ متری مسکن مهر خریده ۱ تومن
حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
بنظرت یک خونه دربست بخرم پایین شهر بهتره یا مسکن مهر که بیرون شهره کدوم بهتره بنظرت
ببین کدوم محله ی سالم تری داره عزیزم. محله و امنیتش خیلیی شرطه.من مسکن مهر بودم امنیتش فوق العاده بود. پایین شهرمون امنیتش کم بود. بسته به اینکه کدوم شهر و کدوم منطقه ای،باید انتخاب کنی💙
حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
فعلا تابلو اینا نخریدیم دستمون خالی شد سر تعمیرات و بازسازی خونه