یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو مثل رقص گل سرخی رو باد💫 من مثل خارم رو شاخهه اونم زیاد زیاد🥀 خب بچها من همون جنگول فنگولم این کاربری جدیدمه که شدم خاهر جنگول فنگول😊 جنگ ستیز باشی به جای مرد ستیزو و زن ستیر🤗یه نکته دیگه که حضور هرکی تو سایت به خودش مربوطه و به شما ربطی نداره.راااستیییی یه کاربر هست تو سایت که همیشه چکم میکنه میخام براش اینجا تو امضام یه پیام بزارم:ببین عزیزم شاید ازت دلگیر بودم ولی بیخیال تو بی ارزش تر از اونچه که فکر میکنمی و این عقده های توعه و من نمیدونم تو زندگیت چه بلایی به سرت اومده که اینطور شدی ولی خدا کمکت کنه شفا پیدا کنی از لحاظ عقلی.و اینکه صد در صد خودت بیش از همه در عذابی پس دلم خیلی برات میسوزه ...!
ما ترجیح میدیم پولمونو بدیم یه جنس خوب بگیریم ، تا یه جنس بدرد نخور ایرانی که انگار پولتو انداختی دور . بخدا من هر چی ایرانی گرفتم پشیمون شدم و ضرر کردم
نه حروم نیست .چون اگر به دولت پول گمرگ بدی حلال میشه پس این یعنی کارت حلال هست دولت برای درامد خودش گمرگ میگیره ...اونوقت چطور حلال میشه؟پس درنتیجه کاری که به انسان ها صدمه بزنه مثل مواد مخدر .درست کردن غذا با گوشت سگ و گربه و جنس تقلبی که اسیب میزنه به سلامتی ایناا حرومه