سلام خانما یه اسم دخترونه شیک و جدید بدین خیلی عجق وجق نمیخوام تو دهن بچرخه و خوشگل باشه خودم سمر و افرا و نیکا رو دوست دارم ولی نظر شما شاید بهتر باشه
ممنون ❤ دختر من مهر ماه به دنیا اومده میخواستم اسمشو بزارم مهرسا اما چون دختر داییم گذاشته بود دیگه ...
منم اسم پسرمو میخواسم بذارم سپهر البته همین نی نی رو که توراه دارم منظورمه هنوز نمیدونم چیه ولی اسم سپهرو قبلا انتخاب کرده بودم که اگه یوقت پسر دار شدم بذارم سپهر که به پسر اولیم بیاد اسمش ولی خب ..... خواهر شوهرم گذاشت رو پسرش🙄🤐
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم اسم پسرمو میخواسم بذارم سپهر البته همین نی نی رو که توراه دارم منظورمه هنوز نمیدونم چیه ولی اسم ...
خیلی میخوره تو ذوق آدم😑
تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین
منم اسم پسرمو میخواسم بذارم سپهر البته همین نی نی رو که توراه دارم منظورمه هنوز نمیدونم چیه ولی اسم ...
واااااای اسم سپهر عااااالیه یعنی آسمان❤️اسم عشق منم سپهره(کراشم)
اسمای آوا❤️ و پناه قشنگن
۱۱۲۲۸…تو مث رقص گل سرخی رو بااااد🌹…من مث خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد🥀…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🤍…دیر اومدی زود نخا برو🚶🏻…بعد عمری عزیز گیر آوردیم تنها تورو🫂…با ژینا1400/8/27 در مغازشون🍫با سمانه و سارا1400/11/15 در مغازشون❤️با سمانه و سارا1401/1/10 در مغازشون...با ماهی در خونشون 1401/1/18... با نیکیا تو نوبهار 1401/1/25...12-13 مرداد در کافه استارباکس
خب مگ چیه شمام بزار
۱۱۲۲۸…تو مث رقص گل سرخی رو بااااد🌹…من مث خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد🥀…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🤍…دیر اومدی زود نخا برو🚶🏻…بعد عمری عزیز گیر آوردیم تنها تورو🫂…با ژینا1400/8/27 در مغازشون🍫با سمانه و سارا1400/11/15 در مغازشون❤️با سمانه و سارا1401/1/10 در مغازشون...با ماهی در خونشون 1401/1/18... با نیکیا تو نوبهار 1401/1/25...12-13 مرداد در کافه استارباکس
آره مخصوصا که گفته بودم میخوام یه بچه دیگه بیارم اگه پسر شد میذارم سپهر
منم از اسم مهرسا و مهرزاد خیلی خوشم میومد گفتم اونام فوری گذاشتن دخترداییم مهرسارو گذاشت دوستم مهرزاد و حالا تصمیم گرفتم پسردارشدم بزارم فرهام به اسم دخترم بیاد فرنیا و فرهام
تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین
منم اگه پسر باشه میذارم رضا به یاد داداشم که از دستش دادم ولی دختر باشه نمیدونم
خدا رحمتش کنه